Önlem Alınınca Mahalleli Rahat Etti
Çorlu Güncel

Önlem Alınınca Mahalleli Rahat Etti

  • 04 Ekim 2024

Nusratiye Mahallesi Kömürcü Caddesi üzerinde bulunan metruk binalara önlem alınınca mahalleli rahat etti.

Kömürcü Caddesi üzerindeki metruk binalara madde bağımlılarının girmesi mahalleli için büyük bir tedirginlik yaratıyordu. Avrupa Yakası Gazetesi olarak konuyu gündeme taşıdık ve binaların girişleri tuğla ile kapatılarak sıvandı. Bu önlem sayesinde bağımlıların binalara girişi engellendi ve mahalleli rahat bir nefes aldı. 

MAHALLELİ MADDE BAĞIMLILARINDAN DERTLİYDİ 

Binaların bazı bölümlerini kendilerine giriş yeri yapan madde bağımlıları içeri girip uyuşturucu içiyordu. Özellikle akşam saatleri bir araya gelen madde bağımlıları yüksek sesle konuşması ve bağırmaları mahalle sakinlerini korkutuyordu. Gazetemiz konuyu gündeme getirdi ardından binanın bütün girişleri kapatıldı. 3 aydır mahalleli rahat rahat uyuyor. Gazetemize konuşan mahalle sakinleri, “Binaya önceden çok girip çıkıyordu, şimdi kimse giremiyor, rahatız. Sizlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİ GAZETEMİZE TEŞEKKÜR ETTİ 

Madde bağımlılarının bölgeden uzaklaşması nedeniyle gazetemize teşekkür eden mahalle sakinleri konuşmasını sürdürdü: “Kömürcü Caddesi üzerinde bulunan metruk binalara çok fazla madde bağımlısı geliyordu, tabi bizlerde korkuyorduk, gazetenizin haberleri sonrasında buraya önlem alındı. Şimdi kimse gelip gidemiyor. Madde bağımlılarının buradan ayağı kesildi, bizlerde rahatız, sizlere çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

İMDAT ŞAHİN