• Tredaş'tan Başkan Topak'a Ziyaret
Çorlu Güncel

Tredaş'tan Başkan Topak'a Ziyaret

  • 06 Mayıs 2024
  • 223 Kez Okundu

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Tekirdağ İl Müdürü Ümit Günay, Çorlu İşletme Müdürü Mustafa Samet Balta ve Çorlu İşletme Proje Tesis Mühendisi Yasin Ataş, Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak’ı makamında ziyaret etti.

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, yapılan ziyarette TREDAŞ'ın ilçede planladığı yatırımları değerlendirme fırsatı bulduklarını ve görüşmenin son derece verimli geçtiğini belirtti. TREDAŞ yöneticilerinin ilçenin elektrik altyapısının güçlendirilmesi ve hizmet kalitesinin artırılması konusundaki çabalarını takdirle karşıladığını ifade eden Başkan Topak, Ergene halkı adına teşekkürlerini iletti. Görüşmenin, ilçenin sürdürülebilir kalkınması ve yaşam standartlarının yükseltilmesi yolunda önemli bir adım olduğunu belirten Başkan Topak, TREDAŞ yöneticilerinin işbirliği ve desteklerinin ilçenin refahı için kritik öneme sahip olduğunu vurguladı.

TREDAŞ Tekirdağ İl Müdürü Ümit Günay ise ziyaretin amacının, ilçenin elektrik altyapısını güçlendirmek ve hizmet kalitesini artırmak için işbirliği olanaklarını değerlendirmek olduğunu belirtti. Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak ile yapılan görüşmelerin son derece verimli geçtiğini ve ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda işbirliği fırsatlarını değerlendirmeye hazır olduklarını ifade eden Günay, Ergene halkına daha iyi bir hizmet sunma hedeflerine odaklandıklarını dile getirdi.