• Yağmur Yağdı Yollar Yine Göle Döndü
  • Yağmur Yağdı Yollar Yine Göle Döndü
Çorlu Güncel

Yağmur Yağdı Yollar Yine Göle Döndü

  • 06 Mayıs 2024
  • 192 Kez Okundu

Çorlu’da etkili olan sağanak yağışlardan sonra yollar yine göle döndü, yağmur suyu hatlarının olmadığı Çorlu’da sular yollarda birikti.

Son günlerde Çorlu’da etkili olan sağanak yağışlarda yollar göle dönerken vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Her yağmur sonrası Çorlu’da benzer manzaraların meydana geldiğini dile getiren vatandaşlar biran önce Çorlu’nun alt yapısının iyileştirilmesini istedi. Özellikle Havuzlar Mahallesi İsmet Paşa Bulvarı’nda belli noktalarda biriken yağmur suları vatandaşın tepkisini çekiyor. Vatandaşlar yollarda oluşan göllenmeler nedeniyle büyük zorluklar yaşıyor. 

İSMET PAŞA BULVARI’NDA BELLİ NOKTALAR GÖL OLUYOR 

İsmet Paşa Bulvarı’nda belli noktalarda biriken yağmur sularının biran önce giderilmesini isteyen vatandaşlar gazetemize konuştu: “İsmet Paşa Bulvarı’nda belli noktalar var, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nin hemen yanında bulunan çukur bölge, yine İsmet Paşa Bulvarı’nda pazartesi pazarının kurulduğu yerin ilerisindeki bölgede su birikintileri oluşuyor. Çorlu’da belli başlı noktalar var oralarda yapılacak çalışmalar sonrası sorun giderilebilir ama maalesef bu noktalarla ilgili bir çalışma yapılmıyor” dedi. 

HER YAĞMURDA BENZER MANZARALAR 

Çorlu’da Cuma ve hafta sonu yağan sağanak yağışlar sonrasında yollar göle dönerken vatandaşlar yine zor anlar yaşadı. Her sağanak yağıştan sonar benzer manzaraların yaşandığı Çorlu’da vatandaşlar özellikle alt yapıyla ilgili önlem alınmasını istiyor. Çorlu’da özellikle yağmur suyu hatlarının çok eksik olduğunu belirten vatandaşlar belediyelerden destek istedi. 

İMDAT ŞAHİN