• Ergene'den Yedinci Yardım Tırı Yolladı
  • Ergene'den Yedinci Yardım Tırı Yolladı
  • Ergene'den Yedinci Yardım Tırı Yolladı
  • Ergene'den Yedinci Yardım Tırı Yolladı
Ergene

Ergene'den Yedinci Yardım Tırı Yolladı

  • 13 Şubat 2023
  • 1061 Kez Okundu

Ergene Belediyesi Ergene Kaymakamlığı ve AFAD Koordinesinde deprem bölgesine gönderilmek üzere başlatmış olduğu yardım kampanyasında afet bölgesine yedinci yardım tırını gönderdi.

Depremin yaşandığı ilk günden itibaren Ergene Belediyesinin Ergene Kaymakamlığı ve AFAD Koordinasyonunda afet bölgesine gönderilmek üzere toplamaya başladığı, eldiven, mont, bot, bere, çocuk kışlık giysisi, ısıtıcı, yatak, battaniye, gıda kolisi, çocuk bezi ve temizlik hijyen malzemelerinden oluşan 7 yardım tırı deprem bölgesine gönderildi.

Deprem Bölgesine 7 Yardım Kamyoneti 7 Yardım Tırı
Depremin yaralarını hep birlikte saracağız diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Depremzede vatandaşlarımız için başlatmış olduğumuz yardım kampanyasına Ergeneli vatandaşlarımız büyük destek verdi. Onların yardımları ve destekleri sonucunda afet bölgesine yedi yardım kamyonetinin yanı sıra bugünde yedinci yardım tırımızı yolladık. Gelen diğer yardımlarla birlikte afet bölgemize yardım tırlarımızı yollamaya devam edeceğiz” dedi.

Ergene’de Herkes Destekte Bulunuyor
Ergene’de 7’den 70’e herkesin depremzedeler için tek yürek olduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene olarak büyük bir kenetlenme büyük bir yardımlaşma sağlamış bulunmaktayız. Deprem bölgesinde vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu malzemelerimizi Ergene Belediyesi Kültür Merkezi binamızda topluyoruz. Ergene Belediyesi personellerimiz ve gönüllülerimizin çalışmaları ile malzemeler ayrıştırılarak paketleniyor, ardından paketlerimizi yardım tırlarımıza yüklüyoruz” dedi.

“Halkımıza Çok Teşekkür Ediyorum”
Ergene halkımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yardım malzemelerin toplanmasına destek veren vatandaşlarımıza ve bununla birlikte bu malzemelerin ayrıştırılıp paketlenmesinde gönüllü olarak çalışan Ergene halkımıza yürekten teşekkür ediyorum. Depremzedeler için destekler çığ gibi büyüyor. Yardım çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Yaralarımızı hep beraber sarıp birlikte iyileşeceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

HABER MERKEZİ