• Başkan Albayrak'tan Ergene'de İnceleme
  • Başkan Albayrak'tan Ergene'de İnceleme
Ergene

Başkan Albayrak'tan Ergene'de İnceleme

  • 27 Ocak 2023
  • 1100 Kez Okundu

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak proje ve yatırımlarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ergene Aşevi Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Ergene Sağlık Mahallesinde toplam bin 631 metrekare toplam inşaat alanına sahip olan Ergene Aşevi Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezi’nin bünyesinde aşevi, mutfak, sebze, meyve, kuru gıda ve soğuk hava depoları, teknik hacimler, mescitler ve ofisler bulunduğu ve merkezin sözleşme bedelinin ise 17 milyon 800 bin lira olduğu bildirildi.

“Ergene’ye Hayırlı Olmasını Diliyorum”
Ergene Aşevi Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezi’nin çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Ergene ilçe programımız kapsamında Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak yapımını sürdürdüğümüz Ergene Aşevi, Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezi’nin devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal anlamdaki projelerimizin bir yenisini daha şehrimize kazandırmanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz. Ergene Aşevi, Engelli ve Yaşlı Bakım Merkezi’nin ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum ”dedi.  

HABER MERKEZİ