• Vatandaşın Durak Çilesi!
  • Vatandaşın Durak Çilesi!
  • Vatandaşın Durak Çilesi!
  • Vatandaşın Durak Çilesi!
  • Vatandaşın Durak Çilesi!
Çorlu Güncel

Vatandaşın Durak Çilesi!

  • 26 Mayıs 2022
  • 963 Kez Okundu

Kazımiye Mahallesi Ali Paşa Caddesi üzerinde bulunan durakta kabin ve oturma yeri olmayınca vatandaşlar kaldırımın üzerine oturmak zorunda kalıyor.

Çorlu’da durak olarak belirlenen Ali Paşa Caddesi üzerindeki noktaya park eden araçlara da tepki gösteren vatandaşlar durağın olduğu yere kabin ve oturma yeri yapılmasını istedi. Yağışlı havalarda ıslanarak otobüs beklemek zorunda kalan vatandaşlar duraklara özen gösterilmesini istedi. Vatandaşlar bu duruma tepki göstererek; “Çorlu’nun birçok noktasında maalesef durum böyle. İnsanlar durak olarak geldikleri yerde sadece tabela ile karşı karşıya kalıyorlar. Durak noktalarına vatandaşlar için korunaklı duraklar yapılmasını istiyoruz” dediler.
BAŞKAN ALBAYRAK BU GÖRÜNTÜLERİ GÖRSÜN 
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a seslenen bölge esnafı vatandaşların durakta sorun yaşadığını belirtti. Her gün onlarca vatandaş bu şekilde otobüs bekliyor diyen bölge esnafı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’tan durağa kabin ve oturma yeri yaptırmasını talep etti. Gazetemize konuşan bölge esnafı, “Bu durakta bu görüntüleri görmek mümkün, bu görüntüleri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ta görsün, buraya mutlaka bir kabinli durak yapılması gerekiyor” dedi. 
VATANDAŞLAR KABİNLİ DURAK İSTİYOR
Durağın olduğu noktaya araç park edilmesine tepki gösteren vatandaşlar, “Durağa araç park ediliyor. Buraya kabinli durak yapılırsa bir daha araçta park edemez. Bizlerde yağmurlu yağışlı havalarda rahatça otobüs bekleriz. Burası şehir merkezi burada yolcu fazla oluyor. Bu bölgeye mutlaka kabinli durak istiyoruz. İnsanlar kaldırıma oturarak otobüs bekliyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN