• Karantina Süresi Biten Başkan Sarıkurt Görevine Başladı
Çorlu Güncel

Karantina Süresi Biten Başkan Sarıkurt Görevine Başladı

  • 13 Nisan 2021
  • 968 Kez Okundu

Bir süre önce korona virüse yakalan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt karantina sürecinin ardından tekrar görevinin başına döndü.


Geçtiğimiz hafta sonu virüse yakalan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt 10 günlük karantina süresinin sona ermesiyle birlikte, testinin de negatif çıkması sonucu tekrar görevinin başına döndü. Görevinin başına döndüğünü açıklayan Sarıkurt bundan sonrada güzel bir Çorlu için büyük bir şevkle çalışacağını belirtti. Korona virüs tedavi sürecinde edindiği deneyimleri de aktaran Sarıkurt erken teşhisin öneminden bahsetti. 
TEDAVİ SÜRECİNDEKİ TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI 
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaptığı açıklamada: “Covid-19 testimin negatif çıkmasının ardından bugün büyük bir heyecan ve yeni bir hevesle görevimin başına geçmiş bulunmaktayım. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Güzel bir Çorlu için daha büyük bir şevkle, severek çalışmaya devam edeceğim. Hafif atlattığımı düşündüğüm Covid-19 tedavi sürecinde edindiğim tecrübeleri faydalı olabilmek amacıyla sizlerle paylaşmak istiyorum: 1- Erken teşhis önemli, kendinizi ihmal etmeyin. 2- Verilen ilaçları düzenli kullanın. 3- Bol su tüketin. 4- C vitaminini ihmal etmeyin. 5- Odanın içerisinde yürüyün. 6- Her şeyden önemlisi pozitif düşünün. İyi şeyler hayal edin. Yapamıyorsanız zihninizi olumsuzluklardan uzaklaştırmak için kitap okuyun” dedi. 
HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM 
Tedavi sürecinde arayan soran herkese teşekkür eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Tedavim süresince zaman zaman aramalara ve mesajlara cevap veremesem de, yaşamım boyunca tebessüm ve hoşgörüyle oluşturmaya çalıştığım sevgi ortamının var olduğunu bana bir kez daha gösteren çalışma arkadaşlarıma, yakınlarıma ve hemşehrilerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Bir büyük teşekkür de eşime, çocuklarıma, aileme... İyi ki varsınız. Sizleri seviyorum” dedi. 
İMDAT ŞAHİN