• Ergene Belediyesi Okulun Boyanması İçin Destek Verecek
Ergene

Ergene Belediyesi Okulun Boyanması İçin Destek Verecek

  • 26 Eylül 2020
  • 2069 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Velimeşe Mahallesi Şehit Piyade Onbaşı Arman Galata İlkokulu ve Ortaokul’na boya sözü verdi.


Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı proje için okullarda boza dağıtımı sırasında gittiği okulun boyalarının dökülmüş olduğunu gördü. Okul yönetimi Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’den destek istedi, Yüksel okulun boyanması için Ergene Belediyesi olarak destek vereceklerini ifade etti. 
OKULUN BOYALARI DÖKÜLMÜŞ DURUMDA 
Şehit Onbaşı Arman Galata İlkokulu’nda öğrenciler ile bir araya gelen Rasim Yüksel’e okulun durumuyla ilgili yöneticiler bilgi verdi. Okulun boyalarının dökülmüş olması nedeniyle boya talebinde bulunan okul yönetimine Rasim Yüksel ellerinde boya olduğunu kaydederek destek vereceklerini ifade etti.  
OKULLARIMIZA HER ZAMAN DESTEK VERİYORUZ 
Okulların eksikleriyle ilgili açıklama yapan Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi olarak Milli Eğitim Bakanlığına her türlü desteği, her türlü katkıyı vermeye hazırız. Biz okullarımıza her zaman destek veriyoruz. Okullarımızın eksiklerini Ergene Belediyesi olarak tamamlamaya hazırız. Bu okul şehidimizin ismini taşıyor. İç düzenlemesine Velimeşe Belediyesi olarak katkı vermiştik. Yine talep olması durumunda bölgemizde gereken bakımı, onarımı yapmaya hazırız. Milli Eğitim Müdürlüğünün bilgisi dahilinde Ergene Kaymakamlığının bilgisi ve onayı dahilinde biz gerekeni yaparız. Okullar bizim okulumuz, öğrenciler bizim öğrencilerimiz. Geçmişte olduğu gibi okullarımıza, eğitime destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu
İMDAT ŞAHİN