• Mestan Özcan, Cem Karaca Ile İlgili Konuştu
  • Mestan Özcan, Cem Karaca Ile İlgili Konuştu
Çorlu Güncel

Mestan Özcan, Cem Karaca Ile İlgili Konuştu

  • 02 Ocak 2020
  • 1192 Kez Okundu

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, görevden alındığı öne sürülen ilçe başkanları ve AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca’yla ilgili açıklamalarda bulundu.


Görevden alma diye bir şeyin olmadığını söyleyen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, süreci anlattı. Cem Karaca ile ilgili farlı bir gelişmenin de olduğunu kaydeden Özcan, Cem Karaca’ya başka bir görevin verileceğini söyledi. 
GÖREVDEN ALMA YOK 
AK Parti Çorlu İlçe Başkanlı mahalle delege seçimlerinde soruları yanıtlayan Mestan Özcan, “Görevden alma diye bir şey yok, görevden alma şu şekilde olur, ararız ilçe başkanını ilçe yönetimini hazırla geliyoruz deriz, görevden aldık sizi deriz. Biz böyle bir şey yapmadık, neden böyle bir şey konuşuldu, nerden çıktı bilmiyoruz. İl başkanlığı sürecinde hiçbir ilçe başkanını görevden almak gibi işlerle uğraşmak istemiyoruz” dedi.  
CEM KARACA’YA BAŞKA BİR GÖREV VERECEĞİZ 
Konuşmasını sürdüren AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, “Kapaklı ilçe başkanımız bize kongrede aday olmayacağını söylemişti. Biz bunun üzerine orada ona şu davette bulunduk, bize söylediği gibi basına kamuoyuna da söylemesini istedik. Kendisine bunu söyledik, Muratlı İlçe başkanı da yine kongrede aday olmayacağını söyledi. Ona da aynı şekilde dedik basın yoluyla kamuoyuna duyur dedik. Ergene’yle ilgili farklı bir süreç var. Cem kardeşimizle ilgili İl Başkanlığı olarak biz tasarrufumuz olacak. Başka bir görev vermek istiyoruz. Cem Karaca ile ilgili başka bir planımız var. Kendisiyle görüştük tamam dedi. Ergeneyi daha iyi temsil edebilecek birilerine bakacağız. Komisyonlarımız kuruldu, kongrede aday olmayacağını söyleyen 3 ilçe başkanımızın yerine şu anda şudur budur diyeceğimiz kimse yok. Adaylar kendileri ortaya çıkmaya başladı. Süreç sonunda karar verilecek” dedi. 
İMDAT ŞAHİN