• Tredaş, Sokak Basketbolu Turnuvası İçin Sahaya İniyor
Çorlu Güncel

Tredaş, Sokak Basketbolu Turnuvası İçin Sahaya İniyor

  • 23 Ağustos 2019
  • 1023 Kez Okundu

TREDAŞ 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası Türkiye’de her yaştan basketbol severi 30 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Tekirdağ’da düzenlenecek müsabakalarda bir araya getirecek.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) faaliyet gösterdiği Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne illerindeki güvenli, kaliteli ve kesintisiz hizmetinin yanı sıra, spora ve sporcuya verdiği destekle de adından söz ettiriyor. Bu kapsamda, 30 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında “1. TREDAŞ 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası’nı” düzenleyecek olan TREDAŞ, başvuruları 22 Ağustos’tan itibaren kabul etmeye başladı.
Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi sahil dolgu saha Anfi Tiyatro yanında kurulacak etkinlik alanında düzenlenecek turnuva için Türkiye’nin tüm illerden başvuru kabul ediliyor. Büyük Erkekler, Genç Erkekler, Yıldız Erkekler, Küçük Erkekler ile Genç Kızlar, Küçük-Yıldız Kızlar olmak üzere toplam 6 kategoride gerçekleştirilecek turnuvada, katılımcılardan ücret talep edilmeyecek.
Kendi kategorilerinde şampiyon olan takımlara da birbirinden değerli hediyelerin verileceği etkinlikte, kategorilerine göre şampiyon olan takımlara 2 bin lira para ödülü ve yurt dışı tatilinin yanı sıra, çok sayıda sürpriz hediyeler verilecek. Bunun yanı sıra sanatçı konserleri de yapılacak etkinlik kapsamında, 30 Ağustos akşamı Niran Ünsal ve 31 Ağustos akşamı da Gökhan Tepe sahil dolgu saha basketbol alanında vatandaşlarla buluşacak. Turnuvada yer almak isteyen katılımcılar, www.tredasspor.com üzerinden başvuru formlarını indirebilir ve www.tredasspor.com ve 0549 800 59 59 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alabilirler.