• Ramazan Ayı Seferberlik Ayıdır
Çorlu Güncel

Ramazan Ayı Seferberlik Ayıdır

  • 17 Mayıs 2019
  • 877 Kez Okundu

Türk Kızılay’ı Çorlu Şube Başkanı Alican Yılmaz, Ramazan Ayı’nın seferberlik ayı olduğunu söyleyerek ihtiyaç sahibi aileler için gerekli girişimlerde bulunacaklarını söyledi.

Gazetemize konuşan Türk Kızılay’ı Çorlu Şube Başkanı Alican Yılmaz, Ramazan Ayı’nda Orion, Trend Arena ve Kipa’ya stant açtıklarını ifade etti. Yılmaz, “Ramazan ayından bir hafta önce Orion Alışveriş Merkezi ve Trend Arenada Kızılay stantlarımız açıldı. Bugünde Kipa Alışveriş merkezinde açıldı. Ramazan boyunca devam edecek. 3 tane standımız var, öğle saat 14.00’dan 22.00’a kadar stantlarımız açık kalıyor. Maddi yardımın yanı sıra erzak yardımı da alıyoruz” dedi.

“İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK VERECEĞİZ”

Konuşmasını sürdüren Türk Kızılay’ı Çorlu Şube Başkanı Alican Yılmaz, “Bizim için Ramazan Ayı seferberlik ayı. Onun için bütün gönüllülerle beraber çalışmaya devam ediyoruz. Şu ana kadar 600 koliyi gecik bir erzak toplandı. Hedefimiz 2500 erzak paketi. Bize başvuruda 2500 civarında tabi Ramazan Ayı’nın 15’inden sonra alışveriş merkezleri biraz daha canlanıyor. Bayrama yakın alışverişe geliyorlar, erzak yardımlarının artacağını düşünüyorum. Toplanan erzaklar önümüzdeki haftadan başlayarak peyder pey ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak” dedi.

İmdat Şahin