• “Masal Park Çocuklarımızın Hayaller Âlemi Olacak”
Çorlu Güncel

“Masal Park Çocuklarımızın Hayaller Âlemi Olacak”

  • 19 Mart 2019
  • 996 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, "Çocuklarımızı masal kahramanları ile buluşturacak yepyeni bir tema park projesini hayata geçiriyoruz. Çocuklarımızın hayallerini Masal Park ile gerçekleştireceğiz" dedi.

Mutlu çocuklar kenti yaratmak istediklerini ve bu yüzden çocuklar için projeler ürettiklerini belirten CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, "Çocuklarımızın kendilerini rengârenk ve masal kahramanlarının büyülü dünyasında hissettirecek olan Masal Parkı, yerli ve yabancı bir çok masal ve çizgi film karakterini bünyesinde barındıracak. Kısacası çocuklarımız sevdikleri kahramanlar ile masal dünyasında hayalleriyle buluşacaklar” dedi.

 

"Mutlu Çocuklar Kenti Olacağız"

Sarıkurt; “Çocuklarımızın hayaller kurabilmelerini, kurdukları hayallerini yaşayabilmelerini arzuladığımız, onlarca yerli ve yabancı masal ve çizgi film kahramanı karakterleri bünyesinde barındıran Masal Parkı'mızda çocuklarımızın gülüşlerine ortak olmak istiyoruz. Parkımız bünyesinde masal ve çizgi film kahramanı karakterlerinin yanı sıra sosyal donatı alanlarına da yer vereceğiz. Çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek de bizim en büyük hayalimiz. Masal Parkı'mızın açılışını da çocuklarımız ile birlikte yapacağız. Çocuklarımızla sevgiyi, saygıyı, hayallerimizi paylaşacak, mutlu çocuklar kenti olacağız" dedi.