• Sarıkurt Mandıracı Caddesi Esnafıyla Buluştu
Çorlu Güncel

Sarıkurt Mandıracı Caddesi Esnafıyla Buluştu

  • 06 Mart 2019
  • 1172 Kez Okundu

CHP Çorlu Belediye Başkanı aynı zamanda adayı Ahmet Sarıkurt seçim çalışmaları kapsamında Mandıracı Caddesi esnafıyla buluştu.

Esnaf ziyaretleri kapsamında sabah Mandıracı Caddesi esnafını ziyaret eden Ahmet Sarıkurt ardından Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Sabah saat 09 da CHP Çorlu İlçe Binası’nda meclis üyeleri ve partilileriyle buluşan Ahmet Sarıkurt, Mandıracı Caddesi esnafını ziyaret ettikten sonra Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi esnafını ziyaret etti. Öğleden sonda da İşcanlar Çarşısını gezen Ahmet Sarıkurt’un son durağı ÇİSAD oldu.

 

ESNAF SORUNLARINI ANLATTI

 

Esnaf ziyaretleri yapan Ahmet Sarıkurt esnafısın sorunlarını dinledi. Esnaflar Çorlu’da yaşadıkları sıkıntıları dile getirirken Sarıkurt çözüm önerilerini sıraladı. Esnaflar daha çok ekonomik olumsuzluklardan dert yandı. Çorlu’da yolların sokakların caddelerin durumundan da şikayet eden kimi esnafa Ahmet Sarıkurt çözümlerini söyledi. Sarıkurt seçim çalışmaları kapsamında projelerinin yer aldığı kitapçıkları esnaflara dağıttı.

 

AHMET SARIKURT SEÇİM KİTAPÇIĞINDA NELER VAR

 

Seçim kitapçığının ilk girişinde Ahmet Sarıkurt’un özgeçmişi yer alırken ikinci sayfada Atütürk ilkelerine ve Cumhuriyet değerlerine bağlı yenilikçi gerçekçi, sürdürülebilir bir belediyecilik anlayışıyla Çorlu’muza tüm hemşerilerimizle birlikte yönetmeye talibiz sözü yer alıyor. Üçüncü sayfada meclis üyelerinin isimleri belirtilirken diğer sayfalarda Sarıkurt seçim vaatlerini sıralıyor. Büyükşehir ile ortak projelerini de seçim bildirisine yazan Sarıkurt bazı vaadleri şu şekilde: Kültür ve sanat parkı, amfitiyatro ve konser alanı, şehirlerarası otobüs terminali, sebze ve meyve hali, masal park, çocuk şehri, kuzey yolu, Çorlu emlak konut köprüsü, Orion kavşağı, katlı otopark, meslek edindirme kursları, öğrenci yurtları, evsel atıklardan gübre tesisi, katı atıklardan enerji üretim tesisi, akıllı duraklar, Salih Omurtak Caddesi yayalaştırma, kent meydanı, gibi birçok proje yer alıyor.

 

İmdat Şahin