• “Benim İçinde Sürpriz Oldu”
Çorlu Güncel

“Benim İçinde Sürpriz Oldu”

  • 09 Şubat 2019
  • 1040 Kez Okundu

CHP Çorlu İlçe Örgütü’nün istifa etmesinden sonra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkur’tan ilk açıklama geldi. Sarıkurt, “Beklemiyordum sürpriz oldu” dedi.

9’uncu Kitap Fuarı’nda gazetecilere bir açıklama yapan Ahmet Sarıkurt; “Adaylık açıklamamı yapıldıktan sonra, Çorlumuzun her tarafında arkadaşlarımızla koşturmaya devam ettik. Bu süreçte herkesle birleşme gayreti içerisinde olurken kırgınlıkların dargınlıkların bir tarafa bırakılması noktasında rahat bir ortamda çalışmayı ümit ettiğimizi defaatle daha önce ifade etmiştim. Sadece partimize yönelik değil genel anlamda vatandaşlarımızla bir araya gelmek noktasında da ifade etmiştim” dedi.

 

HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

 

Konuşmasını sürdüren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt istifa benim içinde sürpriz oldu dedi. Sarıkurt, “Bugün ilçe örgütümüz istifa etti. Tabi benim içinde sürpriz oldu. Biz sabah görüşmüştük ilçe başkanımızla, tabi partimiz 96 yıllık bir çınar. Arkadaşlarımızın tasarrufu bu istikamette oldu. Ben hayırlısı olmasını temenni ediyorum. Partimizin kurumsa kimlik yapısı içerisinde yeni bir yönetim oluşacak ve biz koşturmaya devam edeceğiz. Bütün gayemiz Çorlumuzdaki vatandaşlarımızın daha iyi yaşaması istikametinde olacak” dedi.