• “Zor Bir Meslek Yapıyorsunuz, Kutluyorum”
  • “Zor Bir Meslek Yapıyorsunuz, Kutluyorum”
Çorlu Güncel

“Zor Bir Meslek Yapıyorsunuz, Kutluyorum”

  • 10 Ocak 2019
  • 1025 Kez Okundu

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir ayara gelen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, gazetecilere, “zor bir meslek yapıyorsunuz, kutluyorum” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Naim Süleymanoğlu Spor Tesisi Kafeteryasında önce basınla kahvaltı yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ardından toplantı salonunda basın mensuplarıyla sohbet etti. 10 Ocak doğum günü olması nedeniyle Rasim Yüksel pastasını kesti.

 

Toplantı salonunda basına yaptığı açıklamada Rasim Yüksel gazetecilik mesleğinin zor olduğunu ifade etti. Yüksel, “Gazetecilik mesleği zor bir meslek, yağmur çamur demeden çalışmak gerektiriyor. Bu mesleği bende yapmak istiyordum, özeniyorum sizlere ama şu anda belediye başkanıyım. Emekli olunca, düşüneceğim mesleklerden birtanesi. Ben tüm arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum” dedi.

 

“ALLAH BİR 5 YIL DAHA ADAY OLMAYI NASİP ETTİ”

Konuşmasını sürdüren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 10 yıl belediye başkanlığı yaptığını bir beş yıl daha yapmak için aday olduğunu belirtti. Yüksel, “Allah bize belediye başkanlığı nasip etti. 10 belediye başkanlığı yaptım, yine Allah bize bir dönem daha aday olmayı nasip etti. Tabi her şey kısmet nasip diyoruz. gerçekten bir şeyler kolay olmuyor, çalışmakla çabalamakla oluyor. Ergene de yaptığımız çalışmalarımız ortada, yapacağımız çalışmalar da önümüzdeki dönemde herkes görecek” dedi.

 

“ERGENE BELEDİYE BİNASINI YAPACAĞIZ”

 

Bu güne yaptıklarının ortada olduğunu belirten Rasim Yüksel Ergene ilçesinde en büyük hayalinin bir üniversite yapmak olduğunu belirtti. Yüksel, “En büyük yatırımımız, bizler yola çıkmadan önce tek tek mahalleleri gezdim, hangi mahallenin ne eksiği var biliyorum. Bu eksikleri projeye döktük ve hayata geçireceğiz. Geçtiğmiz beş yıl içindeki projelerimizi bitirdik, bundan sonraki bir beş yılda daha büyük projeler konuşulacak. Çünkü neden park bahçe, yol bunlar yapıldı, yapılıyor zaten. Ama bizim hedefimiz Ergene Üniversitemizi yapmak 5 yıl sonra en büyük hayalimiz  bu önümüzdeki dönem bu olacak. Ergene Belediye binasını söz vermiştik, şu anda takas yoluyla belediyenin yerini Ergene Belediyemize kazandırdık. Bu benim hayalimde benim düşüncemdi hiçbir partinin hiçbir adayın düşüncesi değildi. Ergene Belediye binasını halkımızın kolayca ulaşabileceği bir yere yapmaktı, bunu başardık. Belediye Binamızın bütün plan ve projeleri hazır” dedi.  

 

İmdat Şahin