• Ergene Belediyesi'nden Vatandaşlara Bez Torba
Çorlu Güncel

Ergene Belediyesi'nden Vatandaşlara Bez Torba

  • 07 Ocak 2019
  • 961 Kez Okundu

Ergene Belediyesi tarafından, “Bez Torba Kullan Doğayı Koru” projesi kapsamında pazarlarda alışveriş yapan vatandaşlara bez torba dağıtıldı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Belediyesi tarafından diktirilen bez torbaları Sağlık Mahallesinde kurulan pazarda vatandaşlara dağıttı. Başkan Yüsel, plastik poşet kullanımının doğaya verdiği zarara dikkat çekerek, vatandaşların bundan sonra bez torba kullanmaları gerektiğini belirtti.

 

Başkan Yüsel, "Ergenemizde semt pazarından alış veriş yapan vatandaşlarımıza bez torbalarından dağıtıyoruz. Bunlar tek kullanımlık değil uzun süre kullanılabiliyor. Doğa kirliliğine neden olan plastik poşet kullanımını azaltmak amacıyla başlattığımız bu güzel çalışmamız önümüzdeki günlerde Ergenemizin diğer semt pazarlarında da devam edecek. Herkesin bildiği gibi geçen senede böyle güzel bir çalışmada bulunarak yine Ergenemizde vatandaşlarımıza pazar filelerinden dağıtmıştık. Biz çevre dostu bir belediyeyiz. Herkesi çevre dostu olmaya davet ediyoruz" dedi.