• Chp'nin Aday Adaylarından İlk Açıklama
Çorlu Güncel

Chp'nin Aday Adaylarından İlk Açıklama

  • 05 Ocak 2019
  • 927 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çorlu Belediye Başkanlığı için aday adayı olan isimler, adayın netleşmesi sonucu açıklamada bulundular.

“Ahmet Sarıkurt’un Yanında Olacağım”

 

Aday adaylığını açıkladığı günden buyana Çorlulu vatandaşların desteğini ve sevgisini kazanan Müjdat Uysalcan yaptığı açıklamada, seçilen belediye başkan adayının yanında olacağını açıkladı. Uysalcan, “Çıkmış olduğum bu yolda, yapmış olduğum dürüst, seviyeli ve ilkeli siyaset ile bana destek olan herkese, tüm halkımıza, yol arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Çorlu Belediye Başkan Adayımız Sayın Ahmet Sarıkurt olmuştur, kendisine hayırlı olsun dileklerimi sunar, başarılar dilerim. İlk günden bugüne söylediğim gibi aday kim olursa olsun yanında olacağıma, aynı heves ve disiplinle birlikte çalışacağıma tekrar söz veriyorum. Çorlu’muz için mücadele etmeye, çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

 

“Partimin Bir Neferi Olarak Çalışmaya Devam Edeceğim”

 

CHP Çorlu Belediye Başkan Aday Adaylarından olan Feray Karagöz ise partinin bir neferi olarak çalışmalarına devam edeceğini belirtti. Karagöz, “Siyaset alanında daha etkin çalışmalar, hem ülkedeki siyasal iklimi hem de siyasal birikimimizi güçlendirecektir. Bu da kadınların daha fazla siyasete katılımı ile mümkün. Bunun için yıllardır sivil toplumda bunun mücadelesini veren bir kadın olarak ,2019 Yerel seçimleri için Belediye Başkanı Aday Adayı olarak sonuna kadar mücadele ettim. Savunduğum ilkeleri artık sahada uygulama ve örnek olma amacı ile çıktığım yolda Genel Merkezimizin takdiri ile mevcut başkanımız Sn Ahmet Sarikurt ile devam kararı almıştır. Başkanımıza şimdiden hayırlı olsun dileklerimi sunar , Partimin bir neferi olarak çalışmaya üretmeye tabiki devam edeceğiz. Bugüne kadar bana destek olan çok değerli yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. . 

 

“Çalışmalarıma Devam Edeceğiz”

 

Yıldıray Arıcı’da Çorlu Belediye Başkan Adayı açıklandıktan sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Arıcı, “İlçe Başkanlığım ve aday adaylığım sürecince çok büyük desteklerle beni her defasında onurlandıran başta büyük ailem CHP örgütüne, yönetim kurulu üyelerine, bu süreçte aday adayı olma cesareti gösterebilen yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Benim aday adayı olmam sizlerin büyük değişim talebinin sonucuydu. Fakat bu konuda karar verme yetkisi siz üyelerimize verilmedi. Tekirdağ’da adaylığı açıklanan 12 belediye başkanı adayımızla tekrar 12-0 yapmak üzere çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi

 

CHP Çorlu Belediye Başkan Aday Adayı olan  Fatma Gürel’de umut vurgusu yaptı. Gürel, “Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Merhaba yeni gün, merhaba umut!” dedi. Adnan Sülün ise her hangi bir açıklamada bulunmadı.

 

İmdat Şahin