• “Çorlu'yu Karış Karış Bilirim”
  • “Çorlu'yu Karış Karış Bilirim”
Çorlu Güncel

“Çorlu'yu Karış Karış Bilirim”

  • 13 Kasım 2018
  • 1135 Kez Okundu

Magic Necmi lakaplı televizyon sunucusu Necmi Yıldırım, AK Parti’den Çorlu Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

AK Parti İlçe Binasında yapılan basın açıklamasının da AK Parti İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları başkanları da hazır bulundu. Yıldırım, “Çatısı altında bulunmaktan onur duyduğum partim, hedeflerimi ve ideallerimi genişletmemde örnek aldığım Genel Başkanım ve Cumhurbaşkanım Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın milletime duydu hizmet aşkı gençlere olan sevgisi inancı ve umudu ben de memleketime hizmet etme görev bilincini ön plana çıkardı” dedi.

“DOĞDUĞUM BÜYÜDÜĞÜN ÇORLU’DAN ADAY ADAYIYIM”

Çorlu da doğup büyüdüğünü belirten Necmi Yıldırım “Çorlu’nun sokaklarını karış karış bilirim” dedi. Yıldırım, “Bu sebepten doğduğum büyüdüğüm karış karış sokaklarını bildiğim ve sevdalısı tutkunu olduğum memleketim Çorludan partimden belediye başkan aday adaylık başvurumu AK Parti Çorlu teşkilatımıza yaptım rabbim beni mahcup etmesin. Partim takdir eder de aday adaylığımı kabul edip aday gösterirse Çorlu için aşkla çalışıp hemşerilerimin hizmetkârı olmaya adayım. Partim belediye başkanlık adaylık yarışında hangi arkadaşımızı bu kıymetli göreve layık görürse aynı duygular ile hemşerilerime ve belediye başkan adayımıza hizmet edeceğimi bilmenizi isterim. Yeter ki Çorlu layık olduğu hizmeti artık alsın. Özellikle altını çizerek belirtmek istiyorum ki. Bu seçimler çok önemli,  kişisel fikirlerimizi düşüncelerimizi ön yargılarımızı bir kenara bırakalım. Kaybeden Çorlu olmasın” dedi.

“ÇORLU’YU DÜNYA MARKASI YAPALIM”

Konuşmasını sürdüren Necmi Yıldırım, “22 dünya ülkesi gezdim. Bir sürü belediyeler ile sinema filmi çektim. Dönüp Çorlu’ya geldiğimde vizyonu gelişmiş bir insan olarak Çorlu’ya çağ atlatabilecek bir teknolojiye sahip olmalıyız. Çorlu halkı çalışkan ve vizyonu geniş, sadece memur kenti değiliz. Çorlu gerekli hizmeti tam anlamıyla alamadı” dedi. Yıldırım, “ Artık Çorlu’ya birileri hizmet etsin, izin verin, biz de bu ülkenin evlatlarıyız. Çorlu’ya gelen insanlar gurur duysunlar istiyorum. Bizim yaptığımız hizmetleri dünya takdir ediyor. Neden Çorlu’ya yapılmasın? Eksiklikleri sorun yapmak yerine çözüm yapmalıyız. Biz bu seçimlerde birinci gelmek istiyoruz, gelin Çorlu kazansın. Gelin Çorlu’yu dünya markası yapalım. 5-10 yılda yapılacak hizmetleri 2 yılda yapabilecek kapasiteye sahibiz. Vatandaşlarımızdan bir dönem şans istiyoruz” dedi.

İmdat Şahin