• Butik Mobilya 5'inci Mağazayı Açtı
Çorlu Güncel

Butik Mobilya 5'inci Mağazayı Açtı

  • 16 Temmuz 2018
  • 1685 Kez Okundu

2016 yılında faaliyete geçen Butik Mobilya Center, 5. Şubesini Çorlu’da gerçekleştirdiği görkemli açılış töreni ile hizmete sundu. Dualardan sonra katılımcılar açılış kurdelesini kesti.

Lüleburgaz’da bulunan İşbir Yatak, İdaş ve Çilek mağazalarının yanı sıra Çorlu’da İşbir Oda ve Butik Mobilya Center ile mobilya sektöründe farklı bir yer edinen Butik Mobilya, Omurtak Caddesi Kitap Kafe karşısında bulunan 5. şubesini de faaliyete geçirdi. Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, Çorlu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Turna ve çok sayıda davetli katıldı.

MAĞAZANIN BİN METREKARELİK ALANI MEVCUT

 Açılış töreninde konuşan Sinan Mert, “Çok değerli dostum Ersan Peyamisafa ile Lüleburgaz’da bulunan 3 mağazamız ve Çorlu’da ki 2 mağazamız ile birlikte bugün açılışını sizlerle birlikte gerçekleştireceğimiz Butik Mobilya Center mağazamızın açılışına sizlerle birlikte tanıklık edecek olmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşıyoruz. 2 katlı ve toplam bin metrekarelik alanı ile bugün sizlerinde katılımı ile hizmet verecek olan mağazamızda Türkiye’nin önemli mobilya üreticilerinden özel olarak seçtiğimiz modellerimiz ile değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek durumda bulunmaktan dolayı ayrı bir mutluluk yaşıyoruz. Öte yandan ülkemizin böylesine zorlu süreçlerden geçmiş olduğu bir dönemde böylesi bir yatırımı yapmaktan ve istihdam sağlamaktan dolayı da ayrıca gururluyuz. Bugün burada bizlerle birlikte bulunan çok değerli mülki ve idari amirlerimize, misafirlerimize çok teşekkür ediyor, mağazamızın öncelikle ülkemize ardından da Trakya’mızın incisi Çorlu’muza ve tüm bölgemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

ÇORLU’YA HAYIRLI OLSUN

Gerçekleşen açılış töreninde söz alan Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan, Sinan Mert ve Ersan Peyamisafa’ya Çorlu’ya kazandırdıkları 5. şubelerinin bol bereketli ve hayırlı olması dileklerinde bulundular.

Gerçekleşen açılış töreninin ardından katılımcılar, mağaza içerisinde yer alan mobilya ürünlerini inceledi.

İmdat Şahin