• Uyuşturucu Kullanıcılarının Mekanı Oldu
  • Uyuşturucu Kullanıcılarının Mekanı Oldu
  • Uyuşturucu Kullanıcılarının Mekanı Oldu
  • Uyuşturucu Kullanıcılarının Mekanı Oldu
Çorlu Güncel

Uyuşturucu Kullanıcılarının Mekanı Oldu

  • 22 Mayıs 2018
  • 1338 Kez Okundu

Nusratiye Mahallesi Çardaklı Çeşme Sokak’ta bulunan ve bir yıl önce boşaltılan Eski Askeri Lojmanlar uyuşturucu kullanıcıların uğrak yeri oldu. Nusratiye Mahalle Muhtarı Mehmet Elçi, lojmanlarla ilgili gazetemize konuştu.

BİNALARLA İLGİLİ ÇOK ŞİKÂYET VAR

Mahalle Muhtarı Mehmet Elçi, binalarla ilgili çok şikâyet olduğunu vurgulayarak, “Eski Askeri Lojmanlarının bulunduğu yerden komşular çok rahatsızlar. Lojmanlara uyuşturucu kullanıcılarının girip çıktığı söyleniyor bu sebepten dolayı burasıyla ilgili çok şikâyet var. Boş binalar sahipsiz olunca uyuşturucu kullanıcıları da rahatlıkla girip çıkıyorlar. Yan tarafından telleri kesmişler, telleri kestikleri yerden girip çıkıyorlar. Bunu ben yetkili makamlara ilettim. Jandarma bir defasında gelip telleri birbirine tekrar bağladı ama çözüm olmuyor, onlar telleri kesip yine içeri giriyorlar” dedi.  

BİNALARIN PENCERELERİNİ VE KAPILARI SÖKÜLMÜŞ DURUMDA

Binalarla ilgili bilgi veren Nusratiye Mahalle Muhtarı Mehmet Elçi, “Binaların pencereleri ve kapıları yok, kimin aldığı da maalesef bilinmiyor. Eski Askeri Lojmanların yanındaki komşular gece içerden seslerin geldiğini söylüyorlar ve korktuklarını belirtiyorlar. Lojmanların yıkılacağını daha önce belirtmişlerdi fakat yıkılmadı. Burayla ilgili yetkililerden bir an önce çalışma yapılmasını ve binaların yıkılıp uyuşturucu kullanıcılarından kurtarılmasını istiyoruz” dedi.

İmdat Şahin