• Sezgin De Ak Parti'den Aday Adayı
Ergene

Sezgin De Ak Parti'den Aday Adayı

  • 01 Mayıs 2018
  • 2450 Kez Okundu

Adalet ve Kalkınma Partisi Ergene İlçe Teşkilatı’nda çeşitli görevlerde bulunan ve Türk Hava Kurumu Ergene Şubesi Kurucu Başkanı, Ergene Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Kurucu Sekreteri olarak görev yapan emekli deniz astsubayı İlhami Sezgin, Tekirdağ Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Tekirdağ’ın Türkiye gibi hızlı bir gelişme gösterdiğini söyleyen İlhami Sezgin, Tekirdağ ilinin bu gelişmenden daha fazla pay alması için milletvekilliği aday adaylığını açıkladığını belirterek, “Bundan beş yıl önce nüfusumuz 850 bin civarındaydı. Bu gün bir milyonun üzerindedir.  Önümüzdeki 5 yıl içinde bir buçuk milyon  kişi olacağız inşallah” dedi.

Sezgin adaylık açıklamasında, Marmara bölgesindeki büyük yatırımlara değinerek, “Büyük yatırımların yanında ve yakınında olan Tekirdağ ilinin yıldızı önümüzdeki süreçte çok daha parlayacaktır. Tekirdağlıların bu gelişim esnasında hak ettikleri yeri almaları için, hak yolunda, halkla beraber gereğini yapacağımıza, asil milletim huzurunda söz veriyorum” dedi.

1967 Çorlu Bakırca doğumlu olan İlhami Sezgin, 1985 – 2011 yılları arasında Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı yüzer ve kara birliklerinde görev yaptı. 2011 yılında kendi isteği ile emekli oldu. Türk Hava Kurumu Ergene Şubesi Kurucu Başkanı, Ergene Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Kurucu Sekreteri olarak Sivil Toplum Kuruluşu (STK) üyeliği bulunmaktadır.

SEYFİ GENÇ