• Gençlik Merkezi İnşaatı Da Bitmek Üzere
Çorlu Güncel

Gençlik Merkezi İnşaatı Da Bitmek Üzere

  • 10 Mart 2018
  • 1289 Kez Okundu

Çorlu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yeni bir tesis heyecanı daha. Çorlu Çok Amaçlı Spor Salonu’nun ardından Çorlu Gençlik Merkezi binasının tamamlanmasına da günler kaldı.

Gençler İçin Yararlı Bir Merkez

Sporcu Fabrikası olarak adlandırılan Çok Amaçlı Spor Salonu’nun inşaatının bitmesinin ardından Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nun arkasında yapımı devam eden Çorlu Gençlik Merkezi binasının tamamlanmasına da günler kaldı. Kaba inşaatı biten yapıda ince işlerde de sona yaklaşıldı. Binanın ön giriş kapısının olduğu alanda yapılırken bina içinde ufak tefek işlerin kaldığı bilgisi edinildi. Çorlu'daki gençlerin boş vakitlerini eğlenerek ve öğrenerek geçirdikleri yer olan Çorlu Gençlik Merkez çok kısa bir süre sonra yeni yerine taşınacak. Çorlu'da Reşadiye Mahallesi Atatürk Bulvarı 1. sokak üzerinde bulunan mevcut binalarında hizmet veren Çorlu Gençlik Merkezi bu sene içinde Kazımiye Mahallesi Şehit Çağatay Şimşek Sokak ile Erdal İnönü Caddesinin kesiştiği noktada yapımı devam eden yeni binalarına geçecek.

Gençler Kendilerini Geliştirecek

Çorlu Gençlik Merkezinin yeni hizmet binasının ön giriş kısmında ki kapı tarafı da tamamlanırken edinilen bilgilere göre Şehit Çağatay Şimşek Sokak ile Erdal İnönü Caddesinin kesiştiği noktada yol daralacak ve buraya büyük bir kaldırım yapılacak. Çorlu Gençlik Merkezi 380 m2 alan üzerine konumlanacak ve iki kattan oluşacak. Gençlik Merkezinin içinde derslikler, konferans ve toplantı salonları olacağı gibi bilgisayar, folklor, masa tenisi, satranç gibi eğitimler de verilecek. Bu senenin içinde bitirilmesi planlanan Gençlik Merkezi Çorluda ki gençler tarafından en iyi şartlar çerçevesinde kullanılabilecek.

SEYFİ GENÇ