• Tavla Turnuvasında Dostluk Kazandı
Çorlu Güncel

Tavla Turnuvasında Dostluk Kazandı

  • 17 Ocak 2018
  • 1061 Kez Okundu

Çorlu Beşiktaşlılar Derneği tarafından düzenlenen tavla turnuvası sona erdi. 10-14 Ocak 2018 tarihleri arasında Çorlu Beşiktaşlılar Dernek Lokali'nde 64 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen Tavla Turnuvası etkinliği yapılan final ve 3.'lük müsabakalarının ardından son buldu.

Final karşılaşmasında Sedat Dedeoğlu'nu 7-5 skorla mağlup eden Nihat İlhan turnuvanın şampiyonu olurken; yapılan 3.'lük müsabakasında rakibi Hakan Abay'a üstünlük sağlayan Sezgin Özben turnuvayı 3. olarak tamamladı.

Tavla Turnuvası ödül töreninde konuşan Çorlu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Akın Yılmaz renklerin kardeşliği sloganı ile başlatılan tavla turnuvasının amaçlar doğrultusunda dostça sonuçlandırmanın memnuniyetini yaşadıklarını ve söz konusu etkinlik sayesinde katılımcılar arasında büyük bir kaynaşmanın sağlandığını belirtti. Başkan Yılmaz turnuvanın kazanan ve katılımcılarına tebrik ve teşekkürlerini iletirken, söz konusu etkinliğin geleneksel hale getirileceğini dile getirdi. Turnuvanın sonunda düzenlenen törenle dereceye girenlere plaket ve hediyeleri Çorlu Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri tarafından takdim edildi.