• Yüksel'den Gazetecilere Kutlama
  • Yüksel'den Gazetecilere Kutlama
  • Yüksel'den Gazetecilere Kutlama
  • Yüksel'den Gazetecilere Kutlama
Çorlu Güncel

Yüksel'den Gazetecilere Kutlama

  • 11 Ocak 2018
  • 1053 Kez Okundu

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Yüksel, Çorlu ve Ergene’de faaliyet gösteren basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Basın mensupları da Yüksel’in doğum gününü kutladı.

“Bayrak Yere Düşmeyecek”

Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak da eşlik etti. Başkan Yüksel, “Gazeteciler gününü kutluyorum. Bugün aynı zamanda iki tesisin açılışını beraber yapacağız. Ben sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Tabi ki böyle bir günde tüm arkadaşlara geldikleri ve katıldıkları için teşekkür ediyorum. Nice nice güzel günlere,  Ergene’de sevgiyle daima ileri bakmak istiyorum. Her zaman şunu söylüyorum. Ergene’de kimse hayal kurmasın. Bu bayrak burada düşmeyecek ve kimse bu bayrağı burada düşüremez. Rasim başkan olmayabilir ama bir başka kardeşimiz devam eder bizim için sorun yok. Halkımıza güveniyor ve inanıyorum. Bizim Ergene’de hesap veremeyeceğimiz hiçbir sorunumuz yok. Bazı arkadaşlar değişik algı yaratmaya çalışıyor. Hukuk orada, biz de buradayız. Hiçbir endişemiz yok. Tekrardan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum” dedi.

“Şeffaf Belediyeyiz, Hiçbir Bilgiyi Gizlemiyoruz”

Yüksel Ergene Belediyesi olarak şeffaf belediyecilik yaptıklarını belirterek, “Zaman zaman bizler de eleştiriliyoruz ama yaptıklarımız da ortada. Sıfırdan bir belediyeyi kurmak, oturtmak çok basit şeyler değil.  Dediğim gibi Ergene belediyesi şeffaf bir belediye, halka açık bir belediye. Örnek bir belediye. Şu anda teknolojik belediyecilik Ergene Belediyesi’nin tüm birimlerinde mevcut. Geçen sene belediye binamızın yerini aldık. Devletimizle takas yaptık üstüne de eski parayla 1,5 trilyon para verdik” dedi.

Yüksel Ergene Belediye başkanı olarak görevimizi en iyi şekilde icra etmeye çalıştığını belirterek; “Tabii eksiklerimiz, kusurlarımız olabilir.  Ama bunları farklı göstermek de hoş değil, şık değil. Bizim eksiğimizi yazabilirsiniz. Bunlar gayet normaldir fakat algı yaratmak, başlıkları bu yönde atmak kötüdür. Bu çok önemlidir” dedi.

Konuşmasına ‘Veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız yok. Olamaz da. Şeffaf belediyeyiz’ diye devam eden Yüksel; “Ne zaman isterseniz arayıp bilgi alabilirsiniz. Biz bilgi gizlemiyoruz, gizlemedik. Bir şeyi yazmadan önce Ergene Belediyesi’nden her türlü bilgiyi çok rahat alabilirsiniz. Kesinlikle bilgi vermeyeceğimiz konular yoktur, verebiliriz” dedi.

SEYFİ GENÇ