• Vatan Hastanesinde Prematüre Günü Etkinliği
  • Vatan Hastanesinde Prematüre Günü Etkinliği
  • Vatan Hastanesinde Prematüre Günü Etkinliği
  • Vatan Hastanesinde Prematüre Günü Etkinliği
  • Vatan Hastanesinde Prematüre Günü Etkinliği
Çorlu Güncel

Vatan Hastanesinde Prematüre Günü Etkinliği

  • 20 Kasım 2017
  • 1776 Kez Okundu

Çorlu Özel Vatan Hastanesi 17 Kasım Prematüre Farkındalık Günü etkinliği düzenledi. Yoğun katılım içinde geçen etkinlikte konuşan Hastane Genel Müdürü Soner Erkan, mucize bebekleri bir araya getirmekten büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi

Açılış konuşmasını Soner Erkan Yaptı

17 Kasım Dünya Prematüre Farkındalık Günü Sebebi ile Özel Vatan Hastanesi’nde prematüre doğan çocuklar ve ailelerinin yoğun katılımı ile Trend Arena AVM’de etkinlik gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinlikte prematüre çocuk babası olduğunu ve aileleri de çok iyi anladığını kaydeden Özel Çorlu Vatan Hastanesi Genel Müdürü Soner Erkan, “2. yılımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Dünyada her yıl 17 Kasım tarihinde kutlanan Dünya Prematüre Günü’ne hepiniz hoş geldiniz. Dünyaya gelen prematüre çocuk babası olarak sizlerin neler hissettiğini, hangi duyguları taşıdığını çok iyi bilmekteyim. Benim kızımda prematüre olarak dünyaya geldi ve yeni doğan bakım ünitesinde işte buradaki mucizelerimiz büyüyor ekibinin ellerinde sağlıklı bir şekilde bizimle birlikte oldu. O nedenle bugün anıların gerçekten benim, ailem ve kızım içinde çok büyük” dedi.

Pasta Kesildi

Program sunuculuğunu Özel Çorlu Vatan Hastanesi Kurumsal İletişim Sorumlusu Hilal Bak’ın yaptığı etkinlikte Yeni Doğan Bakım Ünitesi Sorumlu Uzm. Dr. Çağatay Kabak, Başhemşire Aynur Mandalas, Yeni Doğan Sorumlu Hemşireleri Deniz Gür, Tuğba Biçici ve görevli hemşireler 2.yıl pastalarını kesti. Program devamında hemşirelere göstermiş oldukları üstün başarılı çalışmalarından dolayı da plaket takdim edildi. Etkinlik süresince sihirbaz gösterisi ve çeşitli programlar düzenlendi. Etkinlik alanında bulunan anı defterine de aileler, doğumdan sonra yaşadıkları duygularını anı defterine aktardı. Özel Çorlu Vatan Hastanesinin düzenlediği Dünya Prematüre Farkındalık etkinliğine katılan aileler hastane yönetimi, doktorlar ve hemşirelere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.