Her Mahallede Her Sokakta Aynı Görüntü
Çorlu Güncel

Her Mahallede Her Sokakta Aynı Görüntü

  • 02 Ekim 2024

Çorlu’nun en büyük sorunlarından bir tanesi molozların ve kullanılmayan eşyaların gelişigüzel yol kenarlarına atılması tepki çekmeye devam ediyor.



Çorlu’da hemen hemen her mahallede kullanılmayan eşyalar ve tadilattan çıkan molozlar gelişigüzel atılıyor. Yol kenarlarına kaldırım üzerlerine veya boş arazilere atılan eşyalar ve molozlar günlerce alınmayı bekliyor. Bazı vatandaşlar belediyeyi aramak yerine çıkan molozlarını ve kullanmadıkları ev eşyalarını gelişigüzel yol kenarlarına bırakıveriyor. Durum böyle olunca da hem araç trafiği hem yaya trafiği bu durumdan olumsuz etkileniyor. Bununla birlikte atılan eşyalar ve molozlar çevre kirliliğine de sebep oluyor. 
ÇORLU BELEDİYESİNİ ARAMAK YERİNE YOL KENARLARINA ATILIYOR
Cemeliye Mahallesi Tarihi Çorlu Evi’nin hemen önüne hem moloz atılmış hemde kullanılmayan çekyat atılmış. Yine Tarihi Çorlu Evi’nin az ilerisindeki boş araziye yine molozlar çuvallarla yığılmış durumda. Duruma tepki gösteren duyarlı vatandaşlar gazetemize konuştu: “Buraya bu eşyaları ve molozları atanlar belediyeyi aramak yerine bu şeklide gelişigüzel eşyaları ve molozları yığmış bu kabul edilemez. Çevremizi temiz tutmamız gerekiyor. Belediye bunları yapanlarla ilgili cezai işlem başlatmalı” dedi. 
İMDAT ŞAHİN