Ak Parti'de 40 Gündür Atama Yapılmadı
Çorlu Güncel

Ak Parti'de 40 Gündür Atama Yapılmadı

  • 01 Ekim 2024

AK Parti Eski Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle’nin görevinden istifa etmesi üzerine boş kalan ilçe başkanlığı görevine 40 gündür atama yapılmadı.

KENAN KELLE 24 AĞUSTOSTA İSTİFA ETMİŞTİ 

24 Ağustos 2024 tarihine Kenan Kelle, AK Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. AK Parti’de Çorlu İlçe Başkanıyla birlikte Süleymanpaşa Muratlı ve Şarköy ilçe başkanları da görevinden istifa etmişti. Diğer 3 ilçeye atama yapılırken Çorlu ilçe Başkanlığına yaklaşık 40 gündür atama yapılmadı. AK Parti Çorlu İle Başkanlığı’nı vekaleten Sebahattin Birsöz yürütmeye devam ediyor. 

SÜLEYMANPAŞA, ŞARKÖY, MURATLI İLÇE BAŞKANLIKLARINA ATAMA YAPILDI 

10 Eylül tarihinde Süleymanpaşa, Muratlı ve Şarköy ilçe Başkanlıklarının ataması yapılmıştı. 10 Eylül tarihinde AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığından yapılan açıklamada 3 ilçenin ilçe başkanlarının atandığını duyurmuştu. İl başkanlığından yapılan açıklamada: “Süleymanpaşa İlçe Başkanlığına Nusret Mandacı atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı Şirzat Filiz'e teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz. Şarköy İlçe Başkanlığına Ersin Ersoy atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı Engin Sadunoğlu’na teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz. Muratlı İlçe Başkanlığına Savaş Derviş Eskicioğlu atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı Ali Atılgan’a teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz” denilmişti. 

ÇEŞİTLİ İSİMLER KONUŞULUYOR AMA ATAMA HALA YOK 

AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı için 3 isim Eylül ayında Ankara’ya davet edilmişti. Bu isimler Ali İhsan Şahbaz, Hakan Sunal ve Mesut Küçük olurken bu isimler ilçe başkanı olarak ataması yapılmadı. Kamuoyunda çeşitli isimler öne sürülürken henüz hiçbir ismin açıklanmaması dikkatlerden kaçmadı. 

İMDAT ŞAHİN