• Ankara'ya Giden Kelle'nin Görev Süresi Uzatıldı
  • Ankara'ya Giden Kelle'nin Görev Süresi Uzatıldı
  • Ankara'ya Giden Kelle'nin Görev Süresi Uzatıldı
Çorlu Güncel

Ankara'ya Giden Kelle'nin Görev Süresi Uzatıldı

  • 30 Kasım 2023
  • 631 Kez Okundu

Mart Ayı’nda ataması yapılan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle’nin bir kez daha ataması yapılarak başkanlık süresi uzatıldı.

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı olan Mustafa Keskin’in milletvekilliği seçimleri için aday adayı olması nedeniyle görevinden istifa etmesiyle yerine Kenan Kelle’nin ataması yapılmıştı. 2023 yılının Mart Ayı’nda ataması yapılan Kenan Kelle’nin yeniden ataması yapılarak görev süresi uzatıldı. AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle yerel seçimlere kadar ilçe başkanı olarak görevinin başında kalacak. 

KENAN KELLE’YE REVİZYON HAKKI VERİLİP TEKRAR ATAMASI YAPILDI

Konuyla ilgili AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığından bir açıklama yapıldı. Açıklamada: “Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcımız Sn. Halis Dalkılıç, İl Başkanımız Sn. Ali Gümüş, Tekirdağ Milletvekillerimiz Sn. Mestan Özcan, Sn. Gökhan Diktaş, Sn. Çiğdem Koncagül ve Tekirdağ Koordinatörümüz Sn. Abdullah Doğru’nun tensipleri ile İlçe Başkanımız Sn. Kenan Kelle revizyon hakkı verilip ataması yapılmıştır. 2024 Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerinde daha güçlü bir kadro ile durmak yok yola devam.

İMDAT ŞAHİN