• Ergene Belediye Başkanı, Velimeşespor'un Dayanışma Gecesine Katıldı
  • Ergene Belediye Başkanı, Velimeşespor'un Dayanışma Gecesine Katıldı
Çorlu Güncel

Ergene Belediye Başkanı, Velimeşespor'un Dayanışma Gecesine Katıldı

  • 15 Kasım 2023
  • 427 Kez Okundu

Spor ve sporcuya verdiği güçlü destekle bilinen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ'ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan Ergene Velimeşe FK için düzenlenen dayanışma ve yardımlaşma gecesine katıldı.

Ergene Velimeşe FK yönetimi tarafından Marmaracık Göl Restoran'da düzenlenen etkinlikte konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediyesi olarak spora verdikleri desteğin artarak devam edeceğini belirtti. Aynı zamanda Velimeşe'de yer alan Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu, Kapalı Spor Salonu ve Naim Süleymanoğlu Tesisleri gibi önemli spor tesislerinin Ergene Belediyesi imkanlarıyla halkın kullanımına sunulduğunu vurguladı.

Başkan Yüksel, konuşmasında "Geçtiğimiz 19 Mayıs'ta hep birlikte Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadyumu'nu hizmete açtık. Bu tesisten sadece Vakıflardaki ya da Ergene'deki gençler değil, Tekirdağ il genelindeki amatör futbol takımları da yararlanıyor. Ayrıca, Karamehmet Mahallesi'nde yeni bir spor tesisi alanı kazandıracağız ve Kırkgöz ile Esenler Mahallelerinin ortak kullanımına sunacağımız bir spor tesisi daha planlıyoruz" dedi.

Ergene Belediyesi'nin amatör spor kulüplerine malzeme ve maddi destek sağladığını belirten Başkan Yüksel, profesyonel bir kulüp olan Ergene Velimeşespor için ise destek sağlanamadığını, bu noktada işadamları ve spor severlerin önemli bir rol oynadığını ifade etti.

Ergene Velimeşe FK dayanışma gecesine birçok önemli ismin katıldığı belirtilirken, Başkan Yüksel'e takımın Başkan Yardımcısı Onur Ersoy tarafından katkılarından dolayı plaket takdim edildi. Etkinlikte sahne alan sanatçılar Sinem Güneş ve Tuncay Tuncel ise geceye renk kattı.

GÖKHAN DUMAN