• Ergene'de Spor Kulüplerine Malzeme Desteği
  • Ergene'de Spor Kulüplerine Malzeme Desteği
Ergene

Ergene'de Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

  • 28 Temmuz 2023
  • 536 Kez Okundu

Her fırsatta amatör spor kulüplerine destek veren Ergene Belediyesi ilçedeki spor kulüplerine malzeme yardımında bulunuldu.

 

 

Sporun her türlüsünü maddi ve manevi olarak destekleyen, spora yaptığı yatırımlarla dikkatleri üzerine çekerek adından sıkça söz ettiren Ergene Belediyesi ilçede faaliyet gösteren amatör futbol kulüplerine toplamda 510 bin liralık malzeme desteğinde bulundu. Düzenlenen törene Ergene Beledi Başkanı’nın yanı sıra Belediye Meclis üyeleri, Spor Kulüplerinin Başkan ve yöneticileri katıldı.

Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet binası salonunda düzenlenen programda ilçedeki amatör spor kulüplerinin başkanlarına ve yöneticilerine Ergene Belediyesi tarafından tedarik edilen malzemelerin teslim edilmesi için düzenlenen törende konuşan Ergene Belediye Başkan Yüksel; “Biliyorsunuz ben spordan geliyorum, spor kulübü başkanlığından belediye başkanı oldum. Spor emek istiyor, zaman istiyor, birikim istiyor. Kolay değil arkadaşlarımızın yükü çok zor, zorlanıyorlar ama tabii biz de elimizden gelen katkıyı her dönem olduğu gibi bu sene de yapıyoruz. Ergene Belediyesi olarak ilçemizi amatör liglerde temsil eden spor kulüplerimize idman forması, yağmurluk, futbol topu, idman şortu gibi malzeme desteğinde bulunduk” dedi.

GÖKHAN DUMAN