• “Bir Belediye Binası Yapmayı Beceremedi”
  • “Bir Belediye Binası Yapmayı Beceremedi”
  • “Bir Belediye Binası Yapmayı Beceremedi”
  • “Bir Belediye Binası Yapmayı Beceremedi”
  • “Bir Belediye Binası Yapmayı Beceremedi”
  • “Bir Belediye Binası Yapmayı Beceremedi”
Ergene

“Bir Belediye Binası Yapmayı Beceremedi”

  • 10 Temmuz 2023
  • 1535 Kez Okundu

AK Parti Ergene İlçe Başkanı İbrahim Gönül, Ergene’de yıllardır yapılmayan Ergene Belediye Binası’yla ilgili tepki gösterdi.

2014 yılında Ergene İlçesi’nin kurulduğu günden bu güne kadar belediye binası yapılmadı. Ergene Belediyesi 2018 yılında belediye binasının görsellerini paylaşmasına rağmen hale binanın temelini bile atmadı. 2019 yerel seçim beyannamesinde de belediye binasını yapacağını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tepki çekmeye devam ediyor. AK Parti Ergene İlçe Başkanı İbrahim Gönül Ergeneli vatandaşların büyük eziyet çektiğine dikkat çekerek, “Arazi satışı yapan belediye bir türlü belediye binasını yapamıyor” dedi. 
GAZETEMİZ GÜNDEME TAŞIMIŞTI TEPKİLER BÜYÜYOR 
Ergene Belediyesi Binası’nın 9 yıldır yapılmaması tepki çekmeye devam ediyor. Gazetemiz Pazartesi günü konuyu gündeme taşımıştı. Haberimizin ardından ilk tepki AK Parti Ergene İlçe Başkanı İbrahim Gönül’den geldi. Gönül; “Vatandaşlar nereye gideceğini şaşırıyor, arsa satılıyor ama bir türlü belediye binası yapılmıyor” diyerek tepkisini dile getirdi. 9 yıldır Ergene’de ek hizmet binalarında belediye hizmetleri verilmeye devam edilirken vatandaşlar da bu konuda ki şikayetlerini gazetemize dile getirmişti. Ergeneli vatandaşlar belediyeden hizmet beklediklerini belirtirken biran önce belediye binasının yapılmasını istedi. 
ARSA SATIYOR AMA BELEDİYE BİNASINI YAPMIYOR
Ergene Belediye binasının yapılmamasıyla ilgili konuşan AK Parti Ergene İlçe Başkanı İbrahim Gönül, “9 yıldır belediye başkanı, bir sürü gayrimenkulü belediye bütçesine soktuğu halde bir belediye binasını yapamadı. Ergene darmadağın bir yönetim şekli var, idare olarak vatandaşlar nereye gideceğini şaşırıyor.  Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel bir belediye binasını yapmayı bile beceremedi. Ek hizmet binalarında hizmet yürütülmeye çalışılıyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN