• Ergene Yarışmalara Ev Sahipliği Yaptı
  • Ergene Yarışmalara Ev Sahipliği Yaptı
  • Ergene Yarışmalara Ev Sahipliği Yaptı
Ergene

Ergene Yarışmalara Ev Sahipliği Yaptı

  • 10 Mayıs 2023
  • 1226 Kez Okundu

Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonundan önceki gün Okul Sporları Ritmik Jimnastik Tekirdağ İl Birinciliği yarışması yapıldı. Yarışmada dereceye giren sporcular Türkiye Şampiyonasında İlimizi temsil etmeye hak kazandı.

Ergene Belediyesinin spora ve sporcuya verdiği destek ile Ergene ilçesinde spora yaptığı desteklerle yerel ve ulusal organizasyonların merkezi olma noktasında hızla ilerlediğini beliren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene’de her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk olmaya da devam ediyoruz. İlçemize kazandırdığımız spor tesislerimizi gençlerimiz en iyi şekilde kullanıyor. Gençleri spora yönlendirmek için Ergene ilçemizde spor yatırımlarımız devam edecektir” dedi.

Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Okul Sporları Ritmik Jimnastik Tekirdağ İl Birinciliği yarışmasına katılan tüm küçük sporcuları tebrik ettiğini de belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bugün Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonumuzun ev sahipliğinde gerçekleşen Okul Sporları Ritmik Cimnastik Tekirdağ İl Birinciliği yarışmasına katılan tüm küçük sporcuları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Düzenlenen yarışmada, Minik –A- Kategorisinde, Şehit Piyade Onbaşı Arman Galata İlkokulu öğrencisi Sedef Arslan İl birincisi, Şehit Hamza Çavuş İlkokulu öğrencisi İdil Türkkan İl ikincisi oldu. Minik-B- Kategorisinde ise Atakent İlkokulu öğrencisi Liva Yavuz İl birincisi, Ted Koleji ilkokulu öğrencisi Lina Güler İl ikincisi, Atakent İlkokulu Öğrencisi Mina Yavuz ve yine Atakent İlkokulu öğrencisi Ela Gülhan İl üçüncüsü, Hamza Çavuş İlkokulu öğrencisi Arya Şen İl dördüncüsü oldu.

NAZAN BİRDAL