• Ergene'de 23 Nisan Çocuk Şenliği Düzenlenecek
  • Ergene'de 23 Nisan Çocuk Şenliği Düzenlenecek
Ergene

Ergene'de 23 Nisan Çocuk Şenliği Düzenlenecek

  • 19 Nisan 2023
  • 1282 Kez Okundu

23 Nisan Pazar günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, Ergene Belediyesi tüm gün sürecek olan 23 Nisan Çocuk Şenliği programı düzenleyecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Ergene Belediyesi tarafından tüm gün boyunca sürecek olan 23 Nisan Çocuk Şenliği programı düzenlenecek. Ergene Belediyesi tarafından 23 Nisan Pazar günü saat 12.00’da Kültür Merkezi binasında başlayacak olan etkinliklerde, şişme oyun parkları, çocuk sergileri, etkinlik atölyeleri, animasyon, halk oyunları, çocuk tiyatrosu ve bando gösterileri yer alıyor. 23 Nisan Pazar günü saat 16.00’da ise Marmaracık Mahallesi Atatürk Evinden hareket edecek olan gezici bando tırı Ergene’nin tüm mahallelerini gezecek.

Ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ergene’de dop dolu geçecek diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyemiz tarafından düzenlenecek olan 23 Nisan Çocuk Şenliği programında çocuklarımız doyasıya eğlenecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl yurdumuzda ve yurt dışındaki temsilciliklerimizde bütün kurumlarımızla okullarımızda çeşitli etkinliklerle kutlanarak milli birliğimizin kenetlenmiş ifadesini temsil etmektedir. 23 Nisan Pazar günü Ergene ilçemizde gerçekleşecek olan 23 Nisan Çocuk Şenliği programımız tüm gün sürecek. 23 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan programımıza tüm çocuklarımız davetlidir” dedi.

GÖKHAN DUMAN