• Ergene'ye 3 Boyutlu Atatürk Silueti İnşa Edildi
Ergene

Ergene'ye 3 Boyutlu Atatürk Silueti İnşa Edildi

  • 18 Nisan 2023
  • 1131 Kez Okundu

Mustafa Kemal Atatürk’ün fikir ve idealleri ışığında yoluna devam eden Ergene Belediyesine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 boyutlu Atatürk silueti inşa edildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Süleymanpaşa İlçelerine inşa edilen 3 boyutlu Atatürk silueti Ergene ilçesine de yapıldı. Ergene ilçesi Sağlık Mahallesi giriş kısmına inşa edilen 3 boyutlu Atatürk siluetinin genişliği 4,70, uzunluğu ise 9,5 metre olarak inşa edildi. 3 boyutlu modelleme tekniği ile yapılan proje, gerçekleştirilen ışıklandırma çalışmasıyla birlikte Ergene’de vatandaşlara geceleri ayrı bir görsel zenginlik sunacak.

3 boyutlu Atatürk siluetini inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından Sevgi Kenti Ergene’mize yapılan 3 boyutlu Atatürk silueti çalışmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a çok teşekkür ediyorum. Buradan geçen çocuklarımız, gençlerimiz, vatandaşlarımız nu anıtın önünden her geçtiklerinde Ata’larını hatırlayacaklar. Mustafa Kemal Atatürk’ün idealleri her koşulda bizim yol gösterticimiz olacaktır. Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk Türkiye’nin kalbidir ve daima öyle olacaktır. Onun fikirleri ve idealleri sonsuza kadar yol göstericimiz olacaktır” dedi.

CANSEL SÖZER