• Güz Dönemi Kurs Kayıtları Başlıyor
Tekirdağ

Güz Dönemi Kurs Kayıtları Başlıyor

  • 15 Eylül 2022
  • 2440 Kez Okundu

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce her yıl gerçekleştirilen Kültür Sanat Kursları Güz Dönemi kayıtları 19 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

 

 

Çerkezköy Belediyesi'nin geleneksel el sanatları, sahne sanatları, teknoloji tasarım, görsel ve işitsel sanat dallarından oluşan ve 13 farklı branşta gerçekleştirilecek olan Güz Dönemi Kültür Sanat Kurslarının kayıtları 19 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Geleneksel el sanatları, sahne sanatları, teknoloji tasarım, görsel ve işitsel sanat dallarından oluşan ve 13 farklı branşta düzenlenecek Güz Dönemi Kültür Sanat Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız 30 Eylül Cuma gününe kadar Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına müracaat edebilirler.

Kayıtlar Kontenjanla Sınırlı Olacak
Geleneksel el sanatları, sahne sanatları, teknoloji tasarım, görsel ve işitsel sanat dallarından oluşan ve 13 farklı branşta gerçekleştirilecek olan Kültür ve Sanat Akademisi Güz Dönemi Sanat Kursları kapsamında Karakalem, Yağlı Boya, Yaratıcı Resim, Piyano, Gitar, Keman, Bağlama, Çocuk Korosu, Dekoratif Ahşap Süsleme, Makrome, Seramik, Yaratıcı Drama ve Robotik Kodlama kursları verilecek.

Katılma Şartları Neler?
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi Güz Dönemi Kültür Sanat Kursları kapsamında Yetişkin ve Çocuk Kurslarının düzenleneceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “18 yaş ve üzerine vereceğimiz Yağlı Boya, Karakalem, Piyano, Keman, Gitar, Bağlama, Dekoratif Ahşap Süsleme, Makrome ve Seramik yetişkin kurslarımıza 18 yaş ve üzeri vatandaşlarımız katılabilecekler. Çocuk Korosu, Yaratıcı Resim, Sahne Sanatları ve Teknoloji Tasarım kurslarımıza ise 7-14 yaş arasındaki çocuklarımız, Karakalem, Piyano, Keman, Gitar, Bağlama, Yaratıcı Drama, Robotik Kodlama branşlarında düzenleyeceğimiz kurslarımıza ise 7-18 yaş aralığındaki çocuklarımız 30 Eylül Cuma gününe kadar Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına kayıt yaptırabilirler” dedi.

Kurslarımıza Katılım Ücretsizdir
Sanat ile iç içe bir Çerkezköy için Çerkezköy Belediyesi olarak çeşitli branşlarda Kültür ve Sanat Kursları düzenlemeye devam edeceklerini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Ücretsiz olarak gerçekleştireceğimiz Kültür Sanat Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız kimlik fotokopileri ile birlikte Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi Başvuru Masalarına müracaat edebilirler” açıklamalarında bulundu.