• ‘Yaren'in Kahramanı Sen Ol' Kampanyası Gerçekleştirildi
  • ‘Yaren'in Kahramanı Sen Ol' Kampanyası Gerçekleştirildi
Çorlu Güncel

‘Yaren'in Kahramanı Sen Ol' Kampanyası Gerçekleştirildi

  • 27 Ocak 2022
  • 702 Kez Okundu

Tekirdağ da yaşayan SMA. Tip.1 hastası Yaren Belli için Çorlu’da örnek gösterilecek bir etkinlik düzenlendi.



Şehrin Elçileri ve Umudunu kaybetme Derneği işbirliği ile düzenlenen yardım kampanyasında yaklaşık 3 saat süren canlı yayında, SMS lerle birlikte yaklaşık olarak 100 bin lira toplandı. 
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda düzenlenen canlı yayın program Umudunu Kaybetme Derneği ve Şehrin Elçileri tarafından ortaklaşa düzenlendi. Yayına gerek canlı olarak bağlanan, gerekse mesaj yoluyla katılan bir çok hayırsever vatandaş yaptıkları yardımlarla Yaren'nin kahramanı oldular. ‘Yaren’in Kahramanı Sen Ol’ sloganıyla günler öncesinden programa hazırlanan Şehrin Elçileri ve Umudunu Kaybetme  Derneği gösterdikleri tutum ve davranışla kamuoyundan büyük taktir topladılar. Yaren’in babasının da hazır bulunduğu canlı yayında toplanan yaklaşık 100 bin lira Yaren’in tedavisi için kullanılacak. Yardım etmek isteyen vatandaşlar Yaren Belli adına TC. Ziraat bakmasında Valilik izni ile açılan TR: 92 0001 0001 0697 0528 6050 01 Hesaba yatırabilirler.
‘Yaren’in Kahramanı Sen Ol’ sloganıyla yapılan canlı yayında 3 saat içerisinde 100 bin lira gibi bir rakamın toplanmasında büyük emeği olanlardan birisi Umudunu Kaybetme Derneği Başkanı Öznur Öztunalı yaptığı açıklamada; “SMA. Tip.1 hastası Yaren bebeğin tedavisi için gereken paranın toplanması için Şehrimizin Elçileri ve derneğimizin ortak organizasyonu ile güzel bir kampanya yaptık. Burada emeği geçen, destek olan herkese teşekkür ederiz. Yaren Bebeğimizin yaşaması için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız” dedi.