• 23 Yıllık Devir, 3 Oy İle Kapandı
  • 23 Yıllık Devir, 3 Oy İle Kapandı
Çorlu Güncel

23 Yıllık Devir, 3 Oy İle Kapandı

  • 24 Ocak 2022
  • 1151 Kez Okundu

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda yapılan seçimler sonrasında 23 yıldır başkanlık yapan Abdullah Baş seçimi kaybetti. Yapılan genel kurulda Nadir Samancı 478 oy alırken, Abdullah Baş 475 oy aldı.



Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimi, Emlak Konutları’nda bulunan Şoförler Odası Düğün Salonu’nda yapıldı. Mevcut Başkan Abdullah Baş ile Nadir Samancı’nın yarıştığı başkanlık seçimini kazanan Nadir Samancı oldu. Seçimlerde kullanılan 957 oyun 5’i geçersiz sayıldı. Beyaz Liste ile seçime giren ve 1999 yılından bu yana odanın başkanlığını yürüten Abdullah Baş 475 oy, Sarı Liste ile seçime giren Nadir Samancı ise 478 oy alarak sadece 3 oy farkla bir devri kapattı.
NADİR SAMANCI KISA SÜRE ÖNCE ADAYLIĞINI AÇIKLAMIŞTI  
Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçimi için geçtiğimiz haftalarda adaylığını açıklayan Nadir Samancı kısa sürede çalışmalarını tamamlayarak başkanlık seçimini kazandı. Ocak Ayı’nın ikinci haftasında adaylığını açıklayan ve çalışmalarını yoğunlaştıran Nadir Samancı kısa sürede seçimleri kazandı. 
23 YILLIK DÖNEM KAPANTI 
1999 yılında yapılan seçimler sonrasında Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası’na başkan seçilen Abdullah Baş 23 yıldır başkanlık görevini yürütüyor. 23 Ocak 2022 tarihinde yapılan genel kurul sonrasında iki adayın yarıştığı oda seçimlerini kaybeden Abdullah Baş 23 yıl sonra koltuğunu Nadir Samancı’ya bıraktı. 
NADİR SAMANCI; KAZANAN ESNAFIMIZ OLDU
Oy sayma işlemlerinin tamamlanması ile başkanlığa seçilen Nadir Samancı, seçime katılan tüm şoför esnafına teşekkür etti. Samancı, “Kısa sürede çok çalıştık ve güzel işler başardık. Esnafımızın gönlünü kazandık. Kazanan esnafımız olmuştur. Bana destek veren herkese çok teşekkür ederim.” dedi. Eski başkan Abdullah Baş ise, “Bu güne kadar desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum, bundan sonra Nadir kardeşime devrediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
İMDAT ŞAHİN