• Ergene'de Öğrencilere Seminer
  • Ergene'de Öğrencilere Seminer
Ergene

Ergene'de Öğrencilere Seminer

  • 05 Ocak 2022
  • 1097 Kez Okundu

Ergene Belediyesi tarafından Ergene Anadolu Lisesinde düzenlenen “Ailede Empatik İletişim” adlı seminerde Belediye Uzman Aile Danışmanı Emine Yüksel öğrencilere seminer verdi.

 

 

Kültür Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen kurs ve eğitimlere bir yenisini daha ekleyerek Ergene halkına aile danışmanlığı hizmeti vermeye başlayan Ergene Belediyesi Uzman Aile Danışmanı Emine Yüksel Ergene’de faaliyet gösteren eğitim kurumları arasında yer alan Ergene Anadolu Lisesi’nde Ailede Empatik İletişim seminerine katıldı. Aile birliğini oluşturan bireylerin birbirleri ile olan ilişkilerini düzenleyecek bilgilendirme ve danışmanlık hizmeti vermeye başlayan Ergene Belediyesi bu alanda öğrencilere yönelik seminerler de düzenliyor. Bu kapsamda Ergene Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda Ailede Empatik İletişim konulu seminer düzenlendi. Seminerde öğrencilere çeşitli konularda bilgiler aktarıldı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de düzenlenen eğitimlere devam edeceklerini kaydederek Uzman Aile Danışmanından bilgi almak isteyenlerin Ergene Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne müracaat edebileceklerini kaydetti.