• Bazı Berber Esnafı Kurallara Uymaya Devam Ediyor
  • Bazı Berber Esnafı Kurallara Uymaya Devam Ediyor
Çorlu Güncel

Bazı Berber Esnafı Kurallara Uymaya Devam Ediyor

  • 16 Kasım 2021
  • 683 Kez Okundu

Korona virüse karşı alınan tedbirlere bazı esnaflar uymaya devam ederken bazı esnaflarda kuralları hiçe saymayı sürdürüyor.

Berberler için getirilen kurallara bazı berber esnafı uymayı sürdürüyor. Korona virüsün ilk yayıldığı günlerde alınan kurallara uymayı sürdüren berberler yine tek kullanımlı havlular ve boyun askılıklarını kullanmaya devam ediyor. Maske kuralına da dikkat eden duyarlı esnaflar, kuralların yazılı olduğu afişleri de dükkânlarına asmayı sürdürüyorlar. 
Korona virüs süreci devam ederken kurallarda ilk günkü önemini korumaya devam ediyor. Aşılama süreçleri bir taraftan devam ederken yetkililer bir taraftan da kuralları hatırlatmayı sürdürüyor. Aşılama süreci başlamadan önce korona virüsün çok yüksek olduğu dönemlerde uzun süre kapalı kalan berber ve kuaför esnafı daha sonra yasakların bitmesiyle birlikte dükkânlarını açabilmişti. Şimdi esnaflar çalışmalarını sürdürürken bazılarının kurallara dikkat etmemesi vatandaşların dikkatinden kaçmıyor. Bazı esnaflarda ilk günkü gibi kurallara uymayı sürdürüyor. 
İMDAT ŞAHİN