• 14 Kasım'da Soydaşlarımızı Sandığa Çağırdı
  • 14 Kasım'da Soydaşlarımızı Sandığa Çağırdı
  • 14 Kasım'da Soydaşlarımızı Sandığa Çağırdı
Çorlu Güncel

14 Kasım'da Soydaşlarımızı Sandığa Çağırdı

  • 09 Kasım 2021
  • 789 Kez Okundu

Hak ve Özgürlükler Hareketi Trakya Sorumlusu aynı zamanda Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin, 14 Kasım Pazar günü Bulgaristan Genel Seçimleri için soydaşlarımızı sandığa çağırdı.


Daha önce yapılan genel seçimlerde hükümet kurulamayan Bulgaristan’da yine genel seçimler yapılacak. 14 Kasım Pazar Günü yapılacak olan seçimler için Hak ve Özgürlükler Hareketi Trakya Sorumlusu Güner Çetin özellikle gençleri sandıklara çağırdı. Yapılan genel seçimler sonucu hükümet kurulamayan Bulgaristan’da gözler 14 Kasım’a çevrildi. 14 Kasım’da yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanlığı içinde Mustafa Karadayı aday oldu. 
3 MAHALLEDE SANDIK KURULACAK
Gazetemize açıklamalarda Bulunan Hak ve Özgürlükler Hareketi Trakya Sorumlusu Güner Çetin, “14 Kasım 2021 Pazar günü gerçekleştirilecek Bulgaristan Parlamento Seçimlerinde Havuzlar, Rumeli ve Şeyhsinan olmak üzere 3 mahallemizde sandık kurulacaktır. Sizlerin de desteği ile Türkiye ve Bulgaristan arasındaki siyasi, sosyal ve kültürel bağların güçlenmesi için soydaşlarımızın yanında olacağız. Çifte vatandaş olan soydaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyorum” dedi. 
GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKMAK İÇİN OY KULLANMAK ÇOK ÖNEMLİ 
Konuşmasını sürdüren Güner Çetin, “14 Kasım 2021 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Bulgaristan Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en demokratik hakkınız olan seçim günü sandığa gidip oy kullanarak: Kazanılmış olan vatandaşlık haklarınızı kaybetmemek için, Pasaportunuz ile Avrupa Ülkelerinde serbest dolaşım ve çalışma haklarınızın devamı için, Tarihte ilk defa bir Türk Cumhurbaşkanı Adayına destek olmak için, gelecekte doğacak çocuklarımızın da aynı haklardan yararlanabilmesi için desteğiniz gereklidir” dedi. 
İMDAT ŞAHİN