• Paralı Otopark Çöplüğe Döndü!
  • Paralı Otopark Çöplüğe Döndü!
  • Paralı Otopark Çöplüğe Döndü!
  • Paralı Otopark Çöplüğe Döndü!
  • Paralı Otopark Çöplüğe Döndü!
Çorlu Güncel

Paralı Otopark Çöplüğe Döndü!

  • 03 Kasım 2021
  • 883 Kez Okundu

Hergün yüzlerce vatandaşın para vererek aracını park ettiği otopark çöplüğe döndü. Çöplüğe dönen otoparkla ilgili ise her hangi bir adım atılmaması tepki çekti.


Eski Hükümet Konağı’nın bulunduğu boş alan yıllardır ücretli otopark olarak Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kullanılıyor. Geliri bir okulun aile birliğine aktarılan otopark çöplük içinde olması sürücülerin tepkisini çekti. Belediyenin veya otopark görevlilerinin otoparkı temizlemesini isteyen sürücüler yetkililere sert tepki gösterdi. 
OTOPARK UYUŞTURUCUYLA VE ALKOLLE ANILIYOR
Eski Hükümet Konağı’nın bulunduğu alan yıllardır otopark olarak kullanıyor. Otopark madde bağımlılarının ve alkol kullanıcılarının da ortak mekanı durumuna geldi. Özellikle akşam saatlerinde otoparka gelen madde bağımlıları ve alkolikler parkın duvar diplerinde uyuşturucu ve alkol tüketiyor. Duruma tepki gösteren bölge esnafı bölgede madde bağımlıları görmek istemediklerini belirtti. Eskiye nazaran madde bağımlıları çok sık gelmediğini belirten bölge esnafı, otoparkın pisliğinin temizlenmesini istedi. 
YA BELEDİYE YA DA OTOPARK GÖREVLİLERİ TEMİZLİĞİNİ YAPSIN!
Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından işletilen paralı otoparkın pislik içinde olmasının kabul edilemez olduğunu belirten sürücüler; “Buradaki otoparka bizler ücret ödüyoruz, ücretli bir otoparkın bu şekilde olması kabul edilemez, her yeri pislik içinde, bira şişeleri etrafa dağılmış. Buranın en azından 2 günde bir temizliğinin yapılması gerekiyor. Peki neden temizlenmiyor, para alınan bir otopark neden temizlenmez. Ya belediye ekipleri ya da otoparkta bekleyen görevliler buranın temizliğini yapsın” dedi. 
İMDAT ŞAHİN