• Ergene'de Haftanın Spor Panoraması
  • Ergene'de Haftanın Spor Panoraması
  • Ergene'de Haftanın Spor Panoraması
Spor

Ergene'de Haftanın Spor Panoraması

  • 19 Ekim 2021
  • 11589 Kez Okundu

Hafta sonu 2021-2022 sezonu Tekirdağ 1.Amatör liglerinin başlamasıyla birlikte Ergene ilçesini temsil eden futbol takımları da sezonun ilk müsabakalarını oynadı.



Tekirdağ 1.Amatör Ligi B grubunun tek Ergene temsilcisi olan Esen Spor ligin ilk hafta müsabakasında Çerkezköy deplasmanında Çerkezmüsellim Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda maç 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Böylelikle Esen Spor sezona 1 puanla başladı.
Tekirdağ 1.Amatör Ligi C grubunda Vakıflar Güven Spor Kızılpınar Uzay Spor ile karşı karşıya gelirken Ergene temsilcisi müsabakadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Aynı grupta bulunan diğer Ergene temsilcileri Ahimehmet Gençlik Spor ve Ergene Kırkgöz Gençlik Spor futbol takımları birbirleriyle karşı karşıya gelirken, müsabakayı Ahimehmet Gençlik Spor 1-0 kazandı.
Tekirdağ 1.Amatör Ligi D grubunda ise Ergene Gençlerbirliği Spor deplasmanda Çukuryurt Spor ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı Ergene temsilcisi 3-2 kazandı. D grubunda bulunan diğer Ergene temsilcisi Ergene Pınarspor Çorlu Rumeli Spor ile oynadığı müsabakayı 6-1’lik farklı skorla kazandı. D grubunda bulunan bir başka Ergene temsilcileri Sağlık Spor ve Ergene Belediye Spor ise birbirleri ile maç yaparken müsabakayı Sağlık Spor 2-0 kazandı.