• Nihayet İlk Galibiyetlerini Aldılar (2-1)
  • Nihayet İlk Galibiyetlerini Aldılar (2-1)
Çorlu Güncel

Nihayet İlk Galibiyetlerini Aldılar (2-1)

  • 18 Ekim 2021
  • 854 Kez Okundu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor sahasında konuk ettiği İnegölspor’u 2-1 mağlup ederek ligde bu sezonki ilk galibiyetini aldı.




İlk Yarı Berabere Bitti
Ergene Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan ve Ali Yılmaz, Mustafa Onur Özgenç ile Nezihi Aytar hakem üçlüsünün görev aldığı karşılaşmaya son derece istekli başlayan Ergene Velimeşespor maçın ilk düdüğü ile birlikte rakip kale önünde gol aramaya başladı. Aradığı golü 28. dakikada Burhan Arman’ın ayağından bulan mavi beyazlılar konuk takımın 39. dakikada İbrahim ile kaydettiği gole engel olamayınca ilk yarı 1-1’lik eşitlikle sona erdi. 

İlk Galibiyetlerini Aldılar
Maçın ikinci yarısında da galibiyet arayışlarını sürdüren Ergene Velineşespor bu kez Yakup Alkan’ın kaydettiği gole bir kez daha öne geçti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Ergene Velimeşespor sahadan galibiyetle ve 3 puanla ayrılan taraf oldu. Mavi beyazlılar bu skorla ligdeki ilk galibiyetini alırken puanını 4’e yükselterek 20 takımlı grubun 17. sırasında yer aldı. 

Niğde Deplasmanına Gidiyorlar
Ergene Velimeşespor gelecek hafta sonu Niğde Anadolu takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek. 23 Ekim 2021 Cumartesi günü Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Mücadele öncesi iki takımın da 4 puanı bulunuyor. Ergene Velimeşespor 17. sırada yer alırken Niğde Anadolu takımı 20 takımlı grubun 18. sırasında yer alıyor. Niğde Anadolu ile deplasmanda oynayacağı maçın ardından hafta arası yine deplasmanda İstanbulspor ile Türkiye kupası maçına çıkacak olan Ergene Velimeşespor bir sonraki maçta ise 31 Ekim 2021 Pazar günü Adıyaman FK takımını Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda konuk edecek.