TRAKYADENT Hastanesi kurumsal iletişim sorumluları Hakan Doğan ve Gül Pala gazetemizi ziyaret etti.

TRAKYADENT Hastanesi kurumsal iletişim sorumluları Hakan Doğan ve Gül Pala gazetemizi ziyaret etti.
2025-2026 Eğitim ve Öğretim Yılı Ergene’de büyük bir coşku ile başladı. Marmaracık Mahallesinde bulunan Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma programının ardından kutlamalar Sağlık Mahallesi İstiklal İlkokulu’nda devam etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programa Ergene Kaymakamı Kadir Duman, Ergene Belediyesi Başkanı Müge Yıldız Topak, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Hidayet Göktaç, Siyasi Parti İlçe Başkanları, gaziler, STK başkanları ve temsilcileri ile veliler katıldı. Düzenlenen İlköğretim Haftası programında öğrenciler birbirinden güzel gösterilerle izleyicilerden tam not aldı.
“Bütün Gayretimiz Eğitim İçin”
İlköğretim Haftası açılışı sebebi ile eğitim camiası başta olmak üzere tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Ergene Belediyesi Başkanı Müge Yıldız Topak, “Bizim bütün gayretimiz öğrencilerimizin yetişmesi, onların iyi birer vatandaş olabilmesi içindir. Önümüzdeki yüzyılın bilim adamları, yöneticileri, öğretmenleri, doktorları onlar olacaktır. Bizlerde bunun için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Öğrencilerimizin okuyan, araştıran, sorgulayan, sonuç alabilen, ülkesini, bayrağını, tarihini seven birer insan olarak yetişmesi en büyük amacımızdır. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, 2025-2026 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı, uğurlu ve başarılı geçmesini temenni ediyorum.” dedi.
Gerçekleşen programın sonunda Ergene Belediyesi Başkanı Müge Yıldız Topak, programda emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Tüm Türkiye genelinde AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen ‘Türkiye Yüzyılı Buluşmaları’ programı kapsamında İstanbul Milletvekili Seda Gören Bölük, Ergene Belediyesi Başkanı Müge Yıldız Topak ile birlikte vatandaşlarla buluştu. AK Parti Ergene İlçe Başkanlığında düzenlenen ilk programın ardından sırasıyla Ergene Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, Edirne Caddesi esnafı ve son olarak Cumhuriyet Mahallesinde kurulan Pazar yerinde vatandaşlarla bir araya geldiler ve vatandaşların talepleri ile yakından ilgilenerek sorunlarının çözümleri noktasında ilgili makamlara iletilmek üzere notlar aldı. Vatandaşlardan büyük ilgisi ile gerçekleşen ziyaret programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileten Başkan Topak, her zaman vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile çalışacaklarını söyledi.
Ziyaret programında AK Parti Ergene İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP Ergene İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.
Geçtiğimiz hafta Kaymakam Erten’i makamında ziyaret eden TRAKMOT yetkilileri, gerçekleştirdikleri görüşmede dernek faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımında bulunmuştu. İadeyi ziyaret kapsamında dernek binasına gelen Kaymakam Erten, TRAKMOT yönetimi tarafından karşılandı. Ziyarette derneğin çalışmaları, sosyal sorumluluk projeleri ve motosiklet kültürüne katkı sağlayan etkinlikler hakkında Kaymakam Erten’e detaylı bilgiler verildi.
Samimi bir ortamda geçen görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunulurken, Kaymakam Erten derneğin toplumsal dayanışmaya katkı sunan faaliyetlerini takdir ettiğini belirtti. TRAKMOT yetkilileri ise nazik ziyaretinden dolayı Kaymakam Erten’e teşekkür etti.