• “Tüm Ekiplerimizle Sahadayız”
  • “Tüm Ekiplerimizle Sahadayız”
  • “Tüm Ekiplerimizle Sahadayız”
  • “Tüm Ekiplerimizle Sahadayız”
  • “Tüm Ekiplerimizle Sahadayız”
  • “Tüm Ekiplerimizle Sahadayız”
Çorlu Güncel

“Tüm Ekiplerimizle Sahadayız”

  • 14 Eylül 2021
  • 1357 Kez Okundu

Çorlu Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Şefi Volkan Yenlik, Çorlu’da devam eden üst yapı çalışmalarıyla ilgili gazetemize konuşarak; “Diğer kurumlarımızla beraber çalışmaları yürütüyoruz, tüm ekibimizle birlikte sahadayız, eve gitmiyoruz” dedi.


Çorlu’nun kuzey kısmında devam eden çalışmaları değerlendiren Volkan Yenlik, çalışmaları alt yapı kurumlarıyla birlikte yürüttüklerini belirtti. Alt yapı kurumlarının işleri bittiği andan itibaren üst yapı çalışmalarına hemen başlanacağını belirten Yenlik, sezon sonunda 2021 üst yapı yatırım planlarının yüzde 100’ünü tamamlamak istiyoruz” dedi. 
ALT YAPI KURUMLARIYLA BU SÜRECİ YÜRÜTMEYE ÇALIŞIYORUZ
Gazetemize konuşan Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Şefi Volkan Yenlik, “Sezona başladığımız andan itibaren alt yapı kurumlarıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2021 programını 2020 yılının sonunda tüm alt yapı kurumlarına gönderdik, dedik ki buralarda üst yapı çalışmaları yapmak istiyoruz. Onlarla ilgili taleplerimiz oldu, üst yapı yapmadan önce kanal arızası varsa kanal, suyla ilgili sıkıntılar varsa su, TREDAŞ ile ilgili havai hatların yer altına alınması noktasında çok mücadelemiz oldu. Sağ olsun onlarda destek oldu. İnternet alt yapısıyla ilgili de taleplerimiz oldu. Tüm kurumlarımızla birlikte bu süreci yönetmeye gayret gösteriyoruz” dedi. 
 ŞEHRİN KUZEY KISMINDA ALT YAPI BİTER BİTMEZ, ÜST YAPI ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAĞIZ
“Şehrin genelinde çalışmalarımız devam ediyor, bizim bu yıl başkanımızın da istediği şehrimizin kuzey tarafında Eski Çerkezköy Caddesi 1. Sokak, Papatya, Kırkova, Çardakcı Sokak ve Erdal İnönü Caddesi paralelinde, Yel Değirmeni Sokak Şadırvan Sokak, Dere Meydanı Sokak, Doktor Ömer Tansu Sokak ve Kömür Pazarı Caddesi’nde yoğun bir çalışmamız var” diyen Volkan Yenlik konuşmasını sürdürdü: “abi buradaki çalışmaları yaparken alt yapı kurumlarıyla yönetmeye çalışıyoruz. Onların bize verdiği alt yapılarını tamamladığı yerlerde biz hızlıca üst yapılarına başladık. Eski Çerkezköy Caddesi 1. Sokakta, Silahtarağa Mahalle Muhtarlığının önünden giden sokakta burası örneğin iki arabanın yan yana zor geçtiği 6 metrelik bir sokaktı şimdi biz bu sokağı 12 metre genişliğinde yolun sağında ve solunda kaldırım ve burada baskı beton ile bir çalışmamız oldu. Alt yapı kurumlarının tamamladığı Eski Çerkezköy Caddesi Papatya 1 Sokağın olduğu noktaya kadar asfaltlama çalışmalarını tamamladık. Papatya 1’den Kırkova Meydanı kadar olan çalışmalarımızı tamamladık. Bugün TESKİ’nin yaptığı çalışmalar vardı, buradaki çalışmaları tamamlayıp burayı bize teslim edecekler. Bizde çalışmalara kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sadece Erdal İnönü Caddesi’nin bir kısmında TREDAŞ’a ait havai hatlar havada duruyor, biz bunlarında yer altına alınmasını istedik. Onlarda 15 gün içinde halledeceklerini belirttiler. Bu süreçte biz de Erdal İnönü Caddesi’nden Eski Çerkezköy Caddesi’ne kadar olan kısmı tamamlamayı planlıyoruz. İnşallah tamamlayacağız. Tüm ekiplerimizle birlikte sahadayız, eve gitmiyoruz. Yeterki bize yolu bize teslim etsinler” dedi.  
BU SEZON SONUNDA YÜZDE 100’ÜNÜ TAMAMLAMAYI HEDEFLİYORUZ
Bu sezon sonunda 2021 üst yapı programının yüzde 100’ünü tamamlamayı hedeflediklerini belirten Volkan Yenlik, “Biz birçok yerde bu sene asfaltımızın ilk tabakasını attık. Seneye attığımız yerlerin aşınma tabakasını atacağız. Aşınma dediğimiz tabaka sürüş konforunun daha yüksek olduğu aşınma tabakasını atacağız. Biz şu anda alt yapı kurumlarının çalışmalarını bekliyoruz. Pankartlarımızı astık, onlardan aldığımız tarihlere göre. Bu sezon sonunda 2021 yılı üst yapı programımızın yüzde 100’ünü tamamlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. 
ZİYA BEY CADDESİNDE BİSİKLET YOLU YAPIMINA DEVAM EDECEĞİZ  
Bu yılın bisiklet yılı olduğunu kaydeden Çorlu Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Şefi Volkan Yenlik Ziya Bey Caddesi’nde yürütülen çalışmalara da değindi. Konuşmasını sürdüren Yenlik, “Ziya Bey Caddesi’nde geçen yıl 300 metrelik olan kısmını açtık, şehrimizin ilk bisiklet yolunu bu caddeye yaptık. Bisiklet yoluyla ilgili başkanımızda bu yılı bisiklet yolu ilan etmişti. Bu sene Ziya Bey Caddesi’nin 2’inci kısmı Cemal Gürsel Bulvarı ile Anafartalar Caddesi’nde kalan kısmın binder asfalt tabakasını attık. Buradaki kaldırımlarda baskı beton ve bisiklet yolu getireceğiz. 15 gün içerisinde buradaki çalışmaları da tamamlayacağız. Bisikletlerin kullanabileceği bir yol kazandırmış olacağız” dedi. 
İMDAT ŞAHİN