• “Karar Ve Takdir Çorlu Halkımızın!”
  • “Karar Ve Takdir Çorlu Halkımızın!”
  • “Karar Ve Takdir Çorlu Halkımızın!”
  • “Karar Ve Takdir Çorlu Halkımızın!”
Çorlu Güncel

“Karar Ve Takdir Çorlu Halkımızın!”

  • 13 Eylül 2021
  • 1201 Kez Okundu

Gazetemizin “Böyle Yol Şehir Merkezinde Yok” başğlığıyla gündeme taşıdığı yolu AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin’de inceledi.


AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, Çorlu Belediyesi tarafından Esetçe bölgesi güzergâhında yapılan çalışmaları inceledi. Gazetemizin “Böyle Yol Şehir Merkezinde Yok” başlığıyla gündeme taşıdığı yolda incelemelerde bulunan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin yol ile ilgili açıklamalarda bulundu. 
BİZİM BEKLENTİMİZ PLANLI VE PROGRAMLI HİZMET YAPILMASIDIR
Yaptığı incelemeler sonrasında çalışmaları değerlendiren Başkan Keskin, “Balmumu Heykeller Müzesi’nin bir yıl içinde 6 bin ziyaretçi sayısının rakamı gerçekten çok az. 6 bin ziyaretçi 60 bin TL eder ve bu da müzenin ancak 2 aylık giderini karşılar. 3 milyon TL’ye kurulan müzenin parası bu gidişle uzun yıllar zor çıkacak. O kadar yerel sanatçımız varken 200 bin TL’ye Aleyna Tilki’yi getirdiler. Biz konser ve eğlenceye karşı değiliz ama önce kendi kapımızın önünü süpürelim. Yol çalışmalarının masraflarını vatandaşın cebinden alıyorsunuz! Yetmedi geçmiş son 5 yıl içinde yapılan çalışmaları da inceleyerek sokak sakinlerine borç gönderiyorsunuz. 300 bin nüfusa dayalı olan şehrimizde yollarımız içler acısı. Halkımız perişan durumda. Halk artık ‘Parasını verelim ki yollarımızı yapsınlar’ demeye başladı. Ne yazık ki Çorlu Belediye Başkanı çıkıp yollardan ‘Bende utanıyorum’ demekle yetiniyor. Esetçe Piknik Alanı yolu yapılmış. Tamam, yolun yapılmasına karşı değiliz. Bizim istediğimiz, halkımızın beklentisi planlı ve programlı bir şekilde belediyeciliği yapmanız. Hizmet yapmak istiyorsanız planlı, programlı ve öncelikleri düzgün belirleyip ona göre zaman ve para harcamanız. Kamuoyunun takdirine bırakıyoruz ”ifadelerine yer verdi.
İMDAT ŞAHİN