• Çorlu Tso Dünya Sahnesinde Finalde
Çorlu Güncel

Çorlu Tso Dünya Sahnesinde Finalde

  • 06 Eylül 2021
  • 1282 Kez Okundu

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) ve Dünya Odalar Federasyonu (WCF) tarafından düzenlenen, tüm dünyadaki Ticaret ve Sanayi Odaları tarafından hazırlanmış projeleri uluslararası platformda yer alan ‘2021 Dünya Odalar Yarışması’na Trakya Kalkınma Ajansı ile beraber yürüttüğü Dış Ticaret İstihbarat Merkezi Projesiyle katılarak “En İyi Sıra Dışı Proje” kategorisinde finale kaldı.




ÇORLUMUZU DÜNYAYA TANITACAĞIZ
En İyi Dijital Proje, En İyi Dayanıklılık Projesi, En İyi İklim Eylemi Projesi ve En İyi Sıra Dışı Proje olmak üzere 4 farklı kategoride değerlendirilen yarışmaya 33 ülkeden başvuru yapıldığını belirten Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Projemize ve ekibimize olan inancımız tam. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, bölgemizi tekrar gururlandıracağız” dedi.  

ÇORLU TSO DIŞ TİCARET İSTİHBARAT MERKEZİ (EN İYİ SIRA DIŞI) PROJESİ NEDİR?
Çorlu TSO Dış Ticaret İstihbarat Merkezi “En İyi Sıra Dışı Projesi” ile birçok sanayici, üretici ve ihracat yapan, yapmak isteyen firmalar için yeni yol haritası oluşturmalarını sağlayacakları bir sistem tasarlandı. Dış Ticaret İstihbarat Merkezi ile küçük ve orta ölçekli işletmelerin dünya pazarlarında rekabet gücünü arttırmak için Trakya Kalkınma Ajansı ile birlikte yönetilen ve yeni pazarlar ve müşteriler bulup bölgemizin ihracat gücünü arttırmayı hedeflemektedir. Bu hizmet tüm üyelerimize ücretsiz olarak sunulmaktadır. İhracat gerçekleştireceğiniz ürünler için; Hedef pazar araştırması ile ürününüze ait ülkelerinizi, hedef müşteri araştırması ile belirlediğiniz ülkede faaliyet gösteren hedef müşterilerinizi, danışmanlık hizmeti ile firmanızın ihracat yol haritasını çıkartıp firma bilgilerini, rekabetçi ithalat araştırması ile sürdürülebilir, güvenilir, ucuz ve kaliteli ithalat için potansiyel tedarikçilerinizi, uluslararası ihale sorgulama ile ürününüze yönelik uluslararası ihaleleri araştırıyoruz. İhracat yapıyorsanız, yapmak istiyorsanız veya ürün grubunuz belli değilse, hangi ülkeye, hangi firmaya nasıl ulaşılacağı sorunları ile karşılaşıyorsanız ücretsiz olarak ihracat hizmetlerimiz ile sorunlarınıza çözüm buluyoruz.