• Beşiktaşlı Yöneticilerden Ergene Velimeşespor Tesislerine Ziyaret
  • Beşiktaşlı Yöneticilerden Ergene Velimeşespor Tesislerine Ziyaret
Ergene

Beşiktaşlı Yöneticilerden Ergene Velimeşespor Tesislerine Ziyaret

  • 04 Ağustos 2021
  • 1141 Kez Okundu

Beşiktaşlı yöneticiler Ergene Velimeşespor’un Naim Süleymanoğlu Tesisleri, Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu ile Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nu gezerek incelemelerde bulundu. Ergene Velimeşespor’un tesislerine hayran kalan Beşiktaşlı yöneticiler böyle tesislerin pek çok profesyonel kulüpte bulunmadığını kaydettiler.


Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor’a bir destek de Beşiktaş’tan geldi. Geçtiğimiz sezon da Beşiktaş Kulübü ile işbirliğine giden Tekirdağ temsilcisi, Beşiktaş’tan bazı oyuncuları kadrosuna katmak için girişimde bulundu. 
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Demir ile ünlü FIFA menajeri Ceylan Çalışkan’ı misafir eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel konukları ile Ergene Belediyesi tarafından yaptırılan Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu, kapalı spor salonu ve Naim Süleymanoğlu tesislerini gezerek tesisler ve yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgiler verdi. Ergene Belediyesi’nin sporun ve sporcunun dostu olduğunun altını çizen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Spora ve sporcuya son derece değer veriyor, sporun her alanını ve her bir sporcumuzu destekliyoruz. Tekirdağ’ın adını, Ergenemizin adını Türkiye’nin her yerinde gururla temsil ediyoruz” dedi. 
Başkan Yüksel ayrıca, “Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Demir ile ünlü FIFA menajeri Ceylan Çalışkan’ı Ergene Velimeşespor kulüp başkanı Serkan Bezgin ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ergene Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri’nde misafir ederek Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi gururumuz Ergene Velimeşespor üzerine sohbet ettik. İşbirliği imkanlarını istişare ederek Ergene Velimeşespor’u nasıl daha iyiye ve daha ileriye taşıma yollarını değerlendirdik. Kulübümüze vereceği katkılardan ötürü şimdiden teşekkür ederiz” diye konuştu. 
Tesisleri tek tek inceleyen sporcuların yemek yeme alanından antrenman alanına, maçların oynandığı saha zemininden futbolcuların boş zamanlarını değerlendirmek için oluşturulan alanlara kadar her detayı titizlikle kontrol eden Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Demir de Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Ergene Velimeşespor Kulübü Başkanı Serkan Bezgin’e spora verdikleri katkılardan ötürü teşekkür ederek tesislere hayran kaldığını söyledi.