• “Mehmet Hacıoğlu İbra Edilmedi Aday Olamaz!”
  • “Mehmet Hacıoğlu İbra Edilmedi Aday Olamaz!”
  • “Mehmet Hacıoğlu İbra Edilmedi Aday Olamaz!”
  • “Mehmet Hacıoğlu İbra Edilmedi Aday Olamaz!”
Çorlu Güncel

“Mehmet Hacıoğlu İbra Edilmedi Aday Olamaz!”

  • 15 Temmuz 2021
  • 1322 Kez Okundu

S. S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi işletme Kooperatifi Mevcut Başkanı Zeki Dobrucalı bir basın açıklaması yaparak Mehmet Hacıoğlu’nun ibra edilmediği için aday olamayacağını belirtti.

10 Temmuz Cumartesi Günü gerçekleşen S. S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi işletme Kooperatifi genel kurul tamamlanamamış 6. daddede yarıda kalmıştı. 19 maddelik genel kurulun 6 tanesi tamamlanabildi. Yarım kalan genel kurul sonrasında S. S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi işletme Kooperatifi Mevcut Başkanı Zeki Dobrucalı bir basın açıklaması yaparak süreci değerlendirdi. 17 Temmuz Cumartesi günü devam etmesi beklenen genel kurul öncesi konuşan mevcut başkan Zeki Dobrucalı, Mehmet Hacıoğlu’nun ibra edilmediği için aday olamayacağını belirtti. 
GENEL KURULUMUZA KATILAN TÜM ORTAKLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan ve yarım kalan S. S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi işletme Kooperatifi seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulunan Mevcut Başkan Zeki Dobrucalı, genel kurul ve yaşananlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. 10 Temmuz Cumartesi günü Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Düğün Salonunda gerçekleşen S. S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi işletme Kooperatifi seçimleri tamamlanamamış ve yarım kalmıştı, genel kurulu yönetmek üzere seçilen Divan kurulu ve Hükümet temsilcileri tarafından tutulan ve imza altına alınan resmi tutanağa göre seçimler genel kurulun çok geç başlaması uzaması ve denetim kurulu raporlarının oylanmasının hemen sonrası ibra edilmeyen denetçi Mehmet Hacıoğlu  “Boşaltın salonu genel kurul bitmiştir” demesi ve ayrıca salonda nizamın indiği sebebi ile genel kurul 17.07.2021 tarihine ertelenmiştir. Genel kurul Görüşülen ve karara bağlanan ilk 6 maddeden itibaren devam edecektir. Yapılan genel kurul ve yaşanan olaylar ile ilgili özel değerlendirmelerde bulunan S. S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi işletme Kooperatif Başkanı Dobrucalı, “Genel kurullarımız her zaman şeffaf, saygı ve sevgi içerisinde ortaklarımızla buluştuğumuz ve kooperatifimizin haklarını korumak adına birlikte aldığımız kararlar neticesinde yönetilen, aslında bir aile toplantısıdır. Genel kurulumuza katılan tüm ortaklarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
YÖNETİM KURULU OLARAK İBRA EDİLDİK! MEHMET HACIOĞLU İBRA EDİLMEDİ!!
Kendilerine güvenen ve destek veren ortaklara ayrıca teşekkür eden Dobrucalı , “Açık oylama sonucunda tutmayan sayılar nedeni ile Hükümet temsilcileri devreye girerek oy çubuklarını tek tek toplayıp oyları saydı. Yapılan oy sayımında ben ve yönetim kurulu üyelerimiz’ oy çokluğu ile ibra edildik. Denetim Raporu’nda Denetçi Mehmet Hacıoğlu’nun okuduğu denetim raporu ibra edilmezken diğer Denetim Kurulu üyeleri Fikret Dündar ile Metin Babacan’ın hazırladığı denetim raporu oy çokluğu ile ibra edilerek kabul edildi. 1163 sayılı kooperatifler kanunu ve S. S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi işletme Kooperatifi ana sözleşmesi açık hükümleri gereği ibra olamayan yönetim ve denetim kurulu üyeleri yapılacak olan ilk genel kurulda bu organlara aday olamaz denilmektedir. Hükümet temsilcisi tarafından genel kurula okunan İşletme kooperatifi ana sözleşmesi madde 36, sonrası denetçi Mehmet Hacıoğlu salonu boşaltın genel kurul bitmiştir dedi. Bize güvenen ve destek veren ortaklarımıza hem yönetim kurulunu hem de doğru buldukları denetim kurulu raporunu ibra ettikleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
TÜM YALAN İFTİRALARI, RESMİ BELGELER İLE  İSPATLADIK!!!
Gerçekleşen seçimlerde Başkan Adayı Mehmet Hacıoğlu’nun kendilerini hedef alan söylemlerini resmi belgeleriyle ispatladıklarını ifade eden Dobrucalı, “Aylardır ve Genel kurul boyunca Hacıoğlu tarafından ben ve yönetim kurulu üyelerimi hedef alan gerçek dışı iftira ve söylemlerine maruz kaldık. Çeşitli Whatsapp gruplarından ortaklarımıza gönderilen yalan ve yersiz beyanları genel kurulumuzda belgeleyerek haklı çıktık. Ortaklarımız yalan ve iftira belgeleri yanında algı yönetme çabalarına itibar etmedi ve yapılan oylamada yönetim kurulu olarak ibra edildik” diye konuştu.
ORTAKLARIMIZIN HAKLARINI SONUNA KADAR SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ!
Başkan Dobrucalı açıklamalarının sonunda ise “Bize güvenen ve bunca yıl haklarını emanet eden tüm ortaklarımızın içi ferah olsun. Bundan önce nasıl her zorluğun üstesinden geldiysek yine gelmeye ve başarmaya devam edeceğiz. Seçimler yeniden kaldığı yerden devam edecek. Ben ve ekibim her zaman ortaklarımızın çıkarları doğrultusunda mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.
İMDAT ŞAHİN