• Çorlu'da Yöneticiler, Taleplere Kör Ve Sağır Oldu!
  • Çorlu'da Yöneticiler, Taleplere Kör Ve Sağır Oldu!
Çorlu Güncel

Çorlu'da Yöneticiler, Taleplere Kör Ve Sağır Oldu!

  • 14 Temmuz 2021
  • 968 Kez Okundu

Çorlu’da Atatürk Bulvarı’nda yer alan otobüs durağında görüntü hiç değişmiyor. Vatandaşlar duraklarla ilgili gerekli önlem alınmasını isterken, yöneticiler taleplere kör ve sağır oldu.

Çorlu’da yıllardır devam eden soruna karşı her hangi bir adım atmayan yöneticilere tepki gösteren vatandaşlar, “Sesimizi duyan bir Allah’ın kulu yok mu? Durakların çoğu araçların işgali altında hiçbir adım atılmıyor, sürekli sorunları yaşayan bizleriz, makam arabalarından inip şu manzarayı bir görsünler” dedi. 
“MAKAM ARABASINA BİNENLER HALİMİZİ BİLMEZ”
Gazetemize konuşan vatandaşlar duruma sert tepki gösterdi, “Makam arabasına binenler halimizi tabiki bilmez. Burası ve birçok durak yıllardır aynı durumda, araçların park alanı durumuna geldi, duraklar bir türlü araç işgalinden kurtarılamıyor. Bizler otobüslere binmekte zorlanıyoruz, bu bizlere revamı neden bir önlem alınmaz neden üzerinde bir çalışma yapılmaz, anlamış değiliz” dedi. 
SADECE TABELASI VAR, DURAĞIN ÇİZGİLERİ BİLE YOK 
Tek ulaş otobüs hatlarındaki durakları belirlerken çizgi bile çizmemesi dikkatlerden kaçmadı. Gelişi güzel duraklar koyan ve duraklara sadece tabela asan TEK ULAŞ yönetimine tepki gösteren vatandaşlar en azından çizgilerinin belirgin hale getirilmesini istedi. Konuşmasını sürdüren vatandaşlar, “Bu durakta sadece tabela var, durağın çizgileri bile çizilmemiş, neden özen gösterilmiyor, neden durağın çizgileri çizilmiyor?” dedi. 
“OTOBÜSE BEDAVA BİNMİYORUZ, PARA VERİP BİNİYORUZ”
Otobüslere bedava binmediklerini, ücretle bindiklerini belirten vatandaşlar konuşmasını sürdürdü: “Bugün Çorlu’da kısa mesafe gitmemize rağmen 3 lira 50 kuruş ücret veriyoruz, ama maalesef karşılığında gördüğümüz manzara bu. Kimse bu durumu umursamıyor, keşke bir hafta Çorlu’da otobüsle işe gidip gelseler derdimizi daha iyi anlayacaklardır” dedi. 
MAKAM ARABASINDAN İNİP BİR HAFTA OTOBÜSLERLE YOLCULUK ETSİNLER 
Avrupa ülkelerinde başbakanlar bile bazen otobüse biniyor, bazen bisiklete binerek işine gidip geldiğini belirten vatandaşlar Çorlu’yu yönetenlere seslenerek keşke bizim yöneticilerimizde bir hafta otobüsle işlerine gidip gelseler, halimizi daha iyi anlarlar” dedi. Konuşmasını sürdüren vatandaşlar, “Yöneticiler otobüslerle işe gidip gelirseler bu otobüs duraklarının halini görürler ve gerekli önlemleri alırlar, yoksa bu sorunu sıkıntıyı bizler yaşamaya devam ederiz. Yazık gerçekten çok yazık” dedi. 
İMDAT ŞAHİN